Quote

Sprâncene tatuate? E doar Tattoo Brow gel de la Maybelline

CU NAȘUL LA PSIHIATRU… ȘI CU SRÂNCENELE LA SPECIALIST
Am eu multe obsesii, dar asta cu sprâncenele este de departe gravă răăăău, da’ rău de tot, nu așa! Am de la natură fire rare și subțiri, prea deschise la culoare față de păr, pe scurt – semi invizibile; noroc că, în urma măsurătorilor făcute ca la carte, s-a dovedit științific că măcar forma spâncenelor mele chiar este ok (adică exact atât cât să nu disper eu complet).

De-a lungul timpului ce nu le-am făcut?!
Le-am machiat cu fard, le-am vopsit, le-am completat cu tușe de mascara maro, le-am creionat cu toate variantele de creioane și corectoare. Le-am tatuat acum 10 ani. Le-am dus la cei mai tari specialiști în pensare și în brow-styling. Le-am re-dus acum aproape un an la specialist, la dermopigmentare; rezultatul a fost wow, dar, în timp, nuanța se estompează…

În fine, înțelegi tu ideea:
Am fost peste tot și am făcut tot ce cu gândul nu gândești, cu disperarea obsedatului; doar le psiholog nu le-am dus, deși ele chiar m-au făcut cu capul, de 40 de ani încoace! 🙂
Evident că în momentul în care aud despre o noutate într-ale machiajului sprâncenelor, sunt prima, năvălesc, mă zbat să intru instantaneu în posesia produsului sau serviciului sau magiei respective. Așa se face că am aflat imediat despre noul produse minune de la Maybelline – Tattoo Brow.
Ei, cum ar fi să am sprâncene perfect conturate, bine definite, și la culcare, și la trezire, cu un produs cosmetic care ține 3 zile – fix ca în povești?! Trebuie să testezi ca să crezi!

CE ESTE
MAYBELLINE Tattoo Brow este un produs revoluționar, care schimbă regulile machiajului sprâncenelor. Un produs minune, un gel nuanțator care funcționează prin exfoliere și lasă sprâncenele perfect definite. Nu pentru o zi, ci pentru 3 zile!
Eu l-am folosit prima dată luni, adică acum 4 zile. Am ales nuanța Medium Brown. Recunosc că am ezitat puțin dacă să îl las sau nu să acționeze 2 ore, pentru că este extrem de puternic atunci când îl aplici. Însă, după ce l-am exfoliat (l-am lăsat doar 1 oră pe sprâncene), am fost super încântată. Nanța era extrem de discretă, iar conturarea excelentă. Cu siguranță data viitoare îl voi lăsa liniștită 2 ore, căci rezultatul îmi place mult, mult de tot!

CUM SE FOLOSEȘTE
Noul gel Brow Tattoo de la Maybelline se aplică în 3 pași simpli – ușor cât ai zice “Tatuaj”!

1. Aplici produsul

Cu pensula fină și atât de ușor de folosit aplici gelul peste sprâncene, conferindu-le forma dorită.

2. Lași să se usuce
Lași produsul pe sprâncene cel puțin 20 de minute, până se usucă. Așa cum povesteam și mai devreme, pentru rezultate maxime îl poți lăsa să acționeze până la 2 ore.

3. Peel & Reveal
Peel-off! Gelul între timp uscat și întărit îi elimini de pe sprâncene ca pe o bandă, începând cu colțul intern al sprâncenei (dinspre rădăcina nasului) spre cel exterior.

BENEFICII
Îmbogățit cu lăptișor de matcă și aloe vera, gelul Brow Tattoo de la Maybelline colorează sprâncenele și le îngrijește în același timp. În cele 3 zile cât durează, efectul se va estompa treptat și uniform.
Nu trebuie decât să îți alegi nuanța preferată si cea mai potrivită ție din cele 4 disponibile. Și sprâncenele tale vor arăta wow!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *