Gallery

Soul dining at Cézanne by Cezar Munteanu

Cu Chef Cezar Munteanu  la Cezanne

Cu Chef Cezar Munteanu la Cezanne

VEȘTI DELICIOASE PENTRU LES GOURMETS
Îți povesteam săptămânile trecute despre restaurantul Cézanne – glamour de la cuisine by Cezar Munteanu, din zona cea mai verde și mai dragă mie din București – Charles de Gaulle, Herăstrău. Despre bucătăria sa încântătoare, despre atmosfera artistică, desprinsă din zilele de glorie ale Micului Paris, despre șemineul impunător sculptat de Constantin Brancuși şi reproducerea subtilă a operelor marelui pictor francez Paul Cézanne.
Și iată că, zilele trecute, în cadrul unui brunch rafinat și festiv, am avut încântarea să descopăr, alături de personalități din showbiz, colegi vechi din presă, bloggeri și parteneri, nou-lansatul concept al restaurantului, transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile şi emoție. Pe scurt: soul dining at Cezanne.


SOUL DINING

Nu sunt o mâncăcioasă, însă cu siguranță sunt o mare pofticioasă și o fana a mâncărurilor rafinate și light. Așa că am savurat, cu cea mai mare plăcere, o selecție de canapés și niște amandine și prăjituri cu lămâie care te fac să visezi cu ochii deschiși. Și, ca bonus, dacă mai era nevoie, Chef Cezar Munteanu ne-a vrăjit și cu o demonstrație live de plating, pentru crème brulée cu pere și sparanghel.

Căci Soul dining exact asta înseamnă: plăcerea reală și din suflet de a găti, un mesaj complex, transmis și regăsit dincolo de ceea ce regăsim în farfurie. Un concept nou în România, născut pentru cei ce au nevoie de o altă abordare, creat special pentru a aduce bucurie oamenilor. Un concept care este special prin creativitate, pasiune, emoție transmisă și prin ingrediente alese cu multă grijă.

“Dincolo de ușile bucătăriei veți găsi oameni dedicați, pe care i-am învățat să ofere know-how celor aflați la început de drum, așa cum și alții au împărțit cu mine tainele bucătăriei și bucuria de a fi lângă oameni, în mijlocul oamenilor.
Gătim cu inspirație, cu zâmbet și responsabilitate. Responsabilitate socială. Proiecte precum „Sănătatea începe din farfurie”,“Fii chef pe propriul tău destin”,“Sărbătorile sunt pentru toți”, dar și susținerea altor proiecte sociale au venit din dorința de a fi mai aproape de cei ce au nevoie de noi”,
a declarat Chef Cezar Munteanu.

LICORI AROMATE
Iar preparatele gourmet cu care Chef Cezar ne-a delectat au fost însoțite de bogăția aromelor din vinurile Cramei Oprișor și maestria lui Sergiu Nedelea, Expert Somelier, ca si de cafeaua aromata Nespresso, care a revigorat conversațiile dimineții.

SPECIALITĂȚILE LUI CHEF CEZAR:
Crème Brulèe din brânză de capră, sparanghelșipere la grătar, Carppaccio de vităumplut cu cremă de busuioc, Budincă de ciuperci, Piept de rațăglasat cu sirop de agave, polenta șisos de gălbiori, Deliciu “Arta à la Cézanne” cu caramel. Pentru evenimente deosebite: Chilean Seabass cu spumă de migdale sărate.
Restaurantul are și terasă, o 50 de locuri la parter, iar la etaj te surprinde plăcut cu cele patru saloane intime și cossy.

Have a great day and a soul dining!
www.cezanne.ro; Facebook: https://www.facebook.com/RestaurantCezanne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *