Quote

SOS pielea uscată

Pentru că suntem în plină perioadă a vacanțelor, a statului mai mult la plajă sau în aer liber și a zilelor caniculare, pielea noastră se resimte imediat. Iar pielea uscată, foarte uscată și pielea atopică au nevoie de toată grija și atenția!

Medicii ne spun că nu e bine să lăsăm nicio zi să treacă fără să aplicăm un produs hidratant pe piele, dar tu știi asta cel mai bine, pentru că disconfortul este greu de ignorat.
Dar, pe timpul verii, devine mai dificil să respecți această rutină. Cu toții ne dorim să aplicăm produsul de îngrijire, să ne îmbrăcăm imediat și să ne continuăm ziua, sau, în cazul celor mici, sesiunile de joacă. Dar când emolientul pe care îl folosim se absoarbe greu în piele și lasă urme grase sau lipicioase, acest lucru nu e posibil.

Nu doar adulții au nevoie de un produs cu o textură mai lejeră, care să se aplice ușor și să se absoarbă rapid în piele, ci și cei mai mici membri ai familiei.
Vestea bună e că mămicile se pot baza acum pe un produs care să le ajute cu adevărat să le ofere celor mici o experiență mai plăcută.
Iar dacă ei se pot întoarce mai repede la joacă, tu te poți bucura liniștită de ritualul tău de îngrijire, care devine mai plăcut, mai senzorial. Despre ce este vorba?

Atoderm intensive gel creme – Ultima inovatie Bioderma
Este vorba de Atoderm Intensive gel-crema, o inovație pentru îngrijirea pielii atopice în sezonul cald și care oferă o ingrijire hranitoare cu o textura ultra-fresh.
Atoderm Intensive Gel-cremă este exact ce își dorește pielea ta în lunile calde de vară. Textura gel-cremă este ușoară, este ultra-fresh și lasă o senzație de prospețime pe piele după aplicare. În plus, pentru că se absoarbe foarte ușor în piele, te poți îmbrăca imediat.

Poate fi folosit atat de cei mari cat si de bebelusi.
Il poti folosi atat pe corp cat si pe fata, dimineata si seara, iti promit ca indiferent cat de ridicate sunt temperaturile de afara hidratarea pielii va fi extreeeeem de placuta.
Calmeaza senzatia de mancarime, restaureaza lipidele din piele si ofera 24 ore de hidratare.

Beneficii pentru piele, pe scurt?
Un produs creat special pentru îngrijirea pielii atopice în timpul lunilor calde de vară.
•Efect anti-mâncărime pentru 24 de ore
•Hidratează timp de 24 de ore
•Protejează durabil pielea și o ajută să-și reconstruiască bariera naturală de protecție

Gasesti mai multe informatii despre Atoderm Intensive gel-crema atat pe site-ul Bioderma cat si urmarind conturile noastre de Instagram si Facebook 😊
Mult soare, voie buna si piele hidratata sa avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *