Somn ușor cu Optisomn

Trăim cu toții într-un mediu complex, marcat de agitație, perioade stresante și foarte aglomerate, în care trebuie să rămânem concentrați, eficienți și chiar creativi. Acest efort depus zi de zi se răsfrânge, uneori, asupra capacității noastre de a ne relaxa și de a ne odihni corespunzător.

Și, pentru că avem nevoie de cel puțin 8 ore pe zi de somn pentru a ne menține sănătatea fizică și psihică, tulburările de somn pot deveni o reală problemă după doar câteva nopți mai lungi.

Insomnia poate implica dificultăți în adormire, menținerea somnului sau trezirea prematură fără a mai putea adormi la loc.

În ciuda faptului că avem senzația că putem controla efectele insomniei pe termen lung, aceasta ne poate afecta nu doar starea de spirit de a doua zi, ci și sănătatea fizică și psihică. Lipsa de somn duce la o stare persistentă de oboseală și o scădere a nivelului de energie.

Somnul are un rol crucial în procesul de consolidare a memoriei și în funcționarea creierului. Lipsa de somn poate duce la dificultăți de concentrare, scăderea capacității de învățare și probleme de memorie.

Poate contribui la apariția sau exacerbarea problemelor de sănătate mentală, precum anxietatea și depresia, stări de iritabilitate, lipsă de energie și pierderea motivației.

Poate face organismul mai susceptibil la infecții și boli și poate contribui la creșterea riscului de accidente datorită scăderii reacțiilor și coordonării motorii.

Tulburările de somn declanșează răspunsul inflamator al sistemului imunitar al organismului, stimulează apetitul pentru alimente bogate în carbohidrați și grăsimi și crește pofta de mâncare.

Complicațiile pot duce la diabet, obezitate, boli de inimă, hipertensiune arterială, artrită reumatoidă și altele. Dacă te confrunți cu tulburări de somn, nu ezita să iei măsurile necesare pentru a-ți regla ritmul circadian, deoarece acesta îți poate ajuta sănătatea generală, cariera și calitatea relațiilor interumane mult mai rapid decât te-ai aștepta.

Cu OPTISOMN®, îți poți recăpăta odihna binemeritată de peste noapte, starea de bine de a doua zi și versiunea optimă a stării tale de spirit.

Nu te preocupa de efectele secundare, deoarece OPTISOMN® nu are! Acest supliment alimentar nu provoacă dependență și nici somnolență în ziua următoare utilizării.

Noua formă, OPTISOMN® jeleuri cu aromă de cireșe este foarte plăcut de administrat și este special formulată pentru a oferi un somn odihnitor și dimineți productive, energizate. OPTISOMN® jeleuri conține 1 mg de melatonină, alături de hamei, mușețel și vitamina B6.

Melatonina este un hormon produs în mod natural de organismul nostru, cu ritm de eliberare în funcție de lumină și întuneric.

Aportul de melatonină contribuie la atenuarea tulburărilor de somn, la reducerea timpului necesar pentru a adormi și la reglarea ritmului fiziologic al ciclului somn-veghe.

Hameiul, alături de mușețel, au un efect calmant asupra sistemului nervos, ajută la instalarea somnului și la obținerea unui somn odihnitor. În completare, vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. Prin utilizarea acestui complex de ingrediente, OPTISOMN® jeleuri îmbunătățește calitatea somnului natural.

Dormi bine, pentru a face bine a doua zi. Noapte bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *