Quote

Soluții nonivazive pentru slăbit și anti îmbătrânire

Cu încântare am aflat toate detaliile despre cele mai eficiente tratamente de lifting nonchirurgical facial și de slăbit, ULTRAFORMER III și SCIZER, care au fost lansate zilele trecute la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București.

ULTRAFORMER III și SCIZER
Sunt tehnologii medicale de ultimă generație dezvoltate de renumiți specialiști sud-coreeni, distribuite în România de Top Line, au fost prezentate în cadrul unui eveniment la care au participat vedete din showbiz, jurnaliști, beauty editori, bloggeri și influenceri.
Vedete precum Andreea Marin, Corina, Valentina Pelinel, Ileana Badiu, Albertina Ionescu, Ellie White, Carmen Negoiță, Diana Bart, Ela Crăciun, Diana Dumitrescu, Cristina Cioran, Sonia Argint Ionescu, Adina Halas, Vica Blochina au descoperit în premieră efectele uimitoare ale celor două tratamente ce reprezintă alternativa non-chirurgicală cea mai eficientă a clasicelor proceduri de lifting facial sau de lipoaspirație.

Cele două noi tehnologii medicale sunt distribuite de Top Line și disponibile la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București (www.silhouette.ro). Sună atât de bine veștile, nu-i așa?


SCIZER


Este tratamentul ce acționează în special în zona abdomenului, reducând depozitele de grăsime, în urma unei singure ședințe, chiar și cu 2-5 centimetri.
SCIZER are la bază o tehnologie non-chirurgicală de conturare și remodelare a corpului prin producerea și transmiterea în mod controlat a căldurii la o intensitate foarte mare, folosind energia ultrasonică. În urma tratamentului se elimină celulele adipoase printr-un proces natural, grăsimea eliminată fiind metabolizată.

Este recomandat în tratarea depozitelor de grăsime excesive sau greu de eliminat, precum cele din zona abdominală, care sunt extrem de greu de îndepărtat cu dietă sau exerciții. Tratamentul se realizează doar dacă există un strat adipos de minimum 2,5 cm.
Rezultatele sunt vizibile după tratament, în termen de 4-12 săptămâni, timp în care se continuă reducerea în centimetri. După o sesiune a tratamentului de o oră, se pot pierde între 2 și 5 cm în talie.

Tratamentul cu ultrasunete focalizate de înaltă intensitate (HIFU) a fost descoperit în vederea tratării anumitor tipuri de cancere și este o tehnologie nouă pentru abordarea extracorporală, fără incizii ale tegumentului.

***
ULTRAFORMER III

ULTRAFORMER III folosește cea mai nouă tehnologie MMFU (Ultrasunete macro și micro focalizate) și oferă, într-o singură ședință de scurtă durată, efect de lifting facial și fermitate corporală ce durează cel puțin un an.

Aparatul folosește energie focusată de înaltă intensitate pe bază de ultrasunete ce pătrunde în zona vizată. Astfel, se îndepărtează vechiul colagen și se stimulează crearea de colagen nou în țesut, oferindu-ne astfel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate și remodelare corporală.

Tratamentul pentru față și gât durează 20-30 minute, iar cel pentru pentru corp, 30-40 minute și poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprâncene, pomeți, maxilar inferior, în cazul bărbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gât, mijloc, axilă, abdomen, coapse.

Nu ne mai rămâne decât să ne pregătim intens să pentru primăvară, nu-i asa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *