Gallery

Soluția împotriva căderii părului

Adevărate fashionista, suntem mereu fascinate și preocupate de noile tendințe în beauty, fashion, îngrijire și accesorii.
Noile ținute ne surând din vitrinele tuturor magazinelor, iar nerăbdarea de a descoperi noi și noi piese și trenduri în colecțiile de toamnă-iarnă 2016-2017, pe podiumurile de modă, în show-urile de hair styling sau de make-up ori în paginile revistelor cu sclipici. Parcă, parcă ne e mai ușor să facem tranziția de la vacanța de varsă la zilele de toamnă, pregătindu-ne deja noi ținute pentru evenimente, noi haine pentru zilele mohorâte, noi bijuterii și produse cosmetice și noi perechi de pantofi – toate gata să ne sprijine pentru a cuceri lumea!

Parusan - solutia impotriva caderii parului

Parusan – solutia impotriva caderii parului

SE POARTĂ PĂRUL PUTERNIC, STRĂLUCITOR ȘI SĂNĂTOS!
Întâmpină deci noul sezon cu o stare de echilibru, cu un zâmbet larg și cu încredere în tine. O coafură nouă și îngrijită reușește de fiecare dată să ne reprezinte ca o adevărată carte de vizită și să transmită celor din jur mesajul pe care ni-l dorim.
Completează-ți ținuta de toamnă cu un păr frumos și sănătos, mai des și mai puternic. Căci nu trebuie să uităm de cel mai important accesoriu și must-have-ul din acest sezon: un păr sănătos, plin de vitalitate și puternic, pentru a rezista propriei noastre imaginații, fără limite!
De-abia așteptăm să ne jucăm noile coafuri în trend și cu paleta generoasă de culori precum auriu, arămiu, choco au lait sau roșu pasional. Însă după vară, părul este deja mult mai fragil, uscat, subțiat, degradat, iar sezonul rece și perioada aglomerată și stresantă care ne așteaptă vor accentua starea precară a firelor de păr.

UN STROP DE TONIFIERE
Gama Parusan pentru femei – Șampon Stimulator și Tonic Energizant – reprezintă tendința noului sezon în materie de health&beauty.
Produsele revoluționare din gama Parusan conțin substanța activă „AnaGain™, ce are la bază extractul din lăstari de mazăre, premiată la nivel internațional pentru succesul dovedit în prevenirea căderii părului, stimularea creșterii firelor noi de păr și în combaterea îmbătrânirii acestuia.
În cadrul testelor clinice complexe pe un eșantion reprezentativ din rândul femeilor, s-a observat că, după o durată a tratamentului de numai trei luni, gama Parusan previne semnificativ căderea părului și ajută la accelerarea creșterii numărului de foliculi de fire de par în cadrul fazei active de creștere, rezultat ce influențează direct îndesirea părului.

Știai că, în medie, peste 30% dintre femei sunt afectate de căderea părului? Deși cauzele diferă de la caz la caz: stresul cotidian, provocările de zi cu zi, sau sarcina…
Gama Parusan este tratamentul care ajută la contracararea acestor factori agresivi, prevenind căderea părului și întărind firul de păr de la rădăcină și până la vârfuri, pentru un păr puternic și sănătos.
Parusan – formula premium, unică, completă de îngrijire a părului destinată femeilor, are la bază numai ingrediente de calitate superioară: biotina, L-arginina și vitamina E, ce asigură în mod direct aprovizionarea cu substanțe nutrive concentrate la nivelul scalpului și a rădăcinii firului de păr.
Destinat părului rar și în cazul pierderii difuze a părului, Parusan – Șampon Stimulator și Tonic Energizant – acționează în 3 direcții simultan:
Stimulează circulația la nivelul scalpului, Favorizează hrănirea pielii capului cu substanțe nutritive și, î același timp, Reduce căderea părului și accelereaza faza de creștere a părului.

Încearca și tu Parusan, pentru părul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna, cel mai bun aliat în schimbările, provocările și reușitele care te așteaptă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *