Quote

Slow fashion și genți versatile semnate Lyria

SOFISTICATĂ
Când spui Lyria nu te poți gândi decât la delicatele povești spuse… altfel – nu prin cuvinte, nu prin muzică, ci prin picturile inspirate și inedite, așternute pe gențile create de Armina Popeanu, creatoarea brandului.
Armina este arhitect, specializat în design interior, design vestimentar și styling. De curând, Armina a dat curs unei alte pasiuni și s-a specializat în manufactura și designul pantofilor. Brandul Lyria a fost creat în urmă cu trei ani, când brandul se concentra exclusiv pe producția și comercializarea genților pictate cu îndemânare și pasiune de către Armina Popeanu.
Și, cum nu cred că există femeie care să nu fie înnebunită după poșete, povestea Lyria merge tot și tot mai departe, crescând, reinventându-se…

genți versatile cu fețe interschimbabile create de Lyria

genți versatile cu fețe interschimbabile create de Lyria

Toamna aceasta Lyria a intrat, practic, într-o nouă etapă de dezvoltare, lansând SophisticatedChic – prima colecție de genți slow fashion. Într-un mod complet original, noua colecție semnată de Armina Popeanu pune accent pe versatilitatea poșetelor – accesoriul de nelipsit al oricărei femeii – oferindu-ne posibilitatea de a avea nu una, ci trei genți într-una!

VERSATILĂ
Da, ai citit bine! SophisticatedChic este o colecție de genți aparte. Asemenea femeii urbane, mereu în mișcare, care are nevoie de accesorii smart pentru a-și adapta ținuta în funcție de momentul zilei, și colecția-capsulă creată de Armina se definește prin versatilitate.

Datorită capacelor interschimbabile, acestea pot schimba complet lookul celei care poartă geanta. Astfel, o ținută office, simplă, sobră, poate deveni jucăușă cu ajutorul unui capac cu presaj sau cu piele specială, cum ar fi cea de ponei, ori de-a dreptul glam atunci când I se aplică un capac cu perle, pene și volane din piele.

“Am vrut prin această colecție să venim în ajutorul femeii urbane, care are nevoie de accesorii smart, versatile. Care nu trebuie să se ducă acasă pentru a-și schimba ținuta doar pentru că seara are o petrecere, ci este suficient să schimbe capacul genții. Am pus accent pe elemente sofisticate, cum ar fi perlele sau penele pentru că orice femeie are nevoie de puțin mister și de puțină strălucire, iar gențile Lyria oferă tocmai acest lucru. Am creat astfel, un fel de partener pentru întreaga zi”, a explicat ArminaPopeanu.

SLOW FASHION
Noua colecție Lyria este creată în spiritul slow fashion, încurajând investiția în accesorii de calitate, cu o durată lungă de viață și ușor de purtat în orice moment al zilei. Cu atât mai mult cu cât îți poți adapta aceeași geantă (prin diferitele “fețe” aplicate) mai multor ținute, ocazii și momente ale zilei.
Gențile din colecția Lyria vor fi disponibile online, pe lyria.ro, cu prețuri începând cu 359 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *