Quote

Skechers and the city

Iubesc pantofii. Și cu siguranță iubesc Mexicul și Cuba – și călătoriile mele pline de viață în America Latină stau mărturie! Așa că imaginează-ți reacția mea când am primit o invitație caliente, caliente să descopăr, la un restaurant cu specific mexican din centrul Bucureștiului, cea mai nouă colecție Skechers. În avanpremieră! Păi.. “Arrrribaa! Ándale, arriba”, vorba simpaticului Speedy Gonzales.
Am descoperit noua Street Collection de la Skechers, semnată și endorsată de frumoasa si talentata cubaneză Camila Cabello cu atât de mare curiozitate și plăcere, încât, timp de o oră, nu m-am putut opri din probat și admirat absolut toate modelele noi.

#SKECHERSSTREET
Îmi plac pantofii de stradă Skechers încă de când i-am descoperit prima dată, într-un centru comercial și de când am pus prim pereche în picioare. Sunt atât de cool și de comozi că nu îți mai vine să îi mai dai jos! În primăvară mi-am luat o pereche albastru uni, absolut superbi.
Și iată că nouă colecție de damă, semnată de artista cubaneză Camila Cabello, SKECHERS Street Collection mi-a adus sub privirile de copil fericit multe modele noi, în culori vibrante, cu accente metalice sau strălucitoare.
Like, like , love! <3 Este momentul să îți spun că deja am încă o pereche de Skechers în colecție: cei roz-auriu, cu talpă dublă; de abia așteaptă să fie purtați în Mexic, peste câteva săptămâni! Inițial disponibilă pe piața din SUA, noua colecție a fost lansată oficial în România printr-un eveniment dedicat, într-o atmosferă veselă și plină de culoare. Cunoscuți pentru stil și confort, pantofii din noua colecție sunt inspirați de energia și naturalețea unei vedete cu renume internațional, Camila Cabello. Fiecare pereche de pantofi semnată de artista cubaneză poartă amprenta personalității ei.

Noua colecție include pantofi în combinații de culori îndrăznețe: alb și auriu, pantofi strălucitori negri sau roz, pantofi albi sau negri cu accente multicolore strălucitoare. Pentru cei aflați în căutarea unei perechi de încălțăminte de zi cu zi, care completează orice ținută, SKECHERS Street Collection prezintă pantofii uni – albi, aurii sau negri. Articolele de încălțăminte vor fi disponibile atât în magazinele SKECHERS, cât și în magazinele specializate.

CAMILA CABELLO SIGNATURE
“Anul acesta este începutul unui nou capitol pentru mine, atât în ceea ce privește cariera mea muzicală, cât și perspectiva generală asupra vieții personale – și sunt încântată să pășesc în această călătorie alături de SKECHERS. Abia aștept să împart cu cei din jur atitudinea mea pozitivă și să inspir oamenii în alegerea unor ținute care să îi reprezinte, în calitate de cel mai nou ambasador SKECHERS”, a declarat Camila Cabello.

“Camila este un artist desăvârșit, care va rămâne în istoria muzicală – deja este iubită de milioane de fani și cu siguranță va avea o carieră înfloritoare. Grație încrederii și personalității sale unice, Camila reprezintă o imagine puternică a brandului nostru la nivel global, astfel că suntem încântați că ea este cea care ne va face cunoscute valorile în rândul tinerilor”, a afirmat Michael Greenberg, președinte SKECHERS.

Cântăreța de origine cubaneză, Camila Cabello, nu este străină de lumina reflectoarelor. Începându-și cariera solo după patru ani alături de trupa americană Fifth Harmony, Camila deja a primit cinci nominalizări la Teen Choice Awards anul acesta și a intrat în topurile internaționale, alături de MGK, cu melodia “Bad Things”, care a generat peste 270 de milioane de streaminguri pe Spotify, poziționând-o pe Cabello ca primul artist de sex feminin care se clasează pe locul 1 în Top 40 Radio.

THE STORY OF SKECHERS
Din portofoliul actual al ambasadorilor SKECHERS fac parte artistul Meghan Trainor, actorul Rob Lowe, modelul și actrița Kelly Brook, personalitatea TV Brooke Burke-Charvet și legende atletice precum David Ortiz, Joe Montana, Sugar Ray Leonard și Howie Long, alături de atleți de elită pentru divizia de pantofi sport de performanță SKECHERS.

Cu sediul central în California, SKECHERS USA dezvoltă și comercializează o gamă largă de încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, precum și o gamă de înaltă performanță pentru femei și bărbați. Produsele SKECHERS sunt disponibile în Statele Unite ale Amercii și în peste 170 de țări și teritorii la nivel global, în magazinele de specialitate și în peste 2600 de magazine proprii, atât online, cât și offline. Compania își administrează afacerile internaționale printr-o rețea globală de distribuitori, parteneri din Asia și Orientul Mijlociu, filiale locale în Canada, Japonia, Europa și America Latină. SKECHERS este prezent pe piața din România cu trei magazine proprii în București – Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center – și un magazin în Brașov, în Coresi Shopping Resort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *