Quote

Shiseido – cheia pentru un ten perfect 24/24h

Cine nu viseaza la un ten perfect?!
Shiseido – brandul japonez de skin-care pe care l-am descoperit cu incantare acum multi ani – s-a gandit la aceasta dorinta a noastra si la nevoile tenului nostru. Si, ca raspuns, a creat o crema de skin perfecting pentru 24hr. O crema care regenereaza pielea si repara sistemul de vase capilare – care s-a dovedit ca este cheia rezolvarii nenumaratelor probleme ale tenului.

CUM FUNCTIONEAZA NOUA CREMA SHISEIDO 24H
Datorita formulei cu Multi-Capisolve 1124, peretii vaselor capilare se intaresc, pentru a imbunatatii absorbtia nutrientelor in celulelor pielii, imbunatatind, implicit, tonusul si aspectul pielii.

Regenerarea epidermei este sprijinita si de sistemul inovativ Shiseido’s RenoCycle, care imbunatateste functia de control impotriva distrugerii celulare, garantand o generarea sanatoasa a celulelor.
Rezultatul? O piele stralucitoare, plina de energie.

CUI II ESTE RECOMANDATA
Crema Shiseido 24h este ideala tuturor tipurilor de piele, indiferent de varsta, dand un aspect general excelent pielii. Si, da, poate fi folosita si dimineata, si seara.

BENEFICII:
1 singur produs, multiple beneficii, 24 de ore de ingrijire:
pielea straluceste de energie, devine mai deschisa la culoare, mai luminoasa. De asemenea, diminueaza porii, punctele negre si reduce roseata.
Un ten mai hidratat, mai suplu, mai catifelat; un aspect imbunatatit per ansamblu.
Pe scurt, un ten are arata perfect!
Te las in compania specialistei Shiseido, care ne da o multime de tips&tricks pentru o piele stralucind de frumusete:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *