Gallery

Seven sexy sins

Odată intrată în showroom-ul Seven Sins din str Orzari, m-am simțit precum Alice în Țara Minunilor Sexy: înconjurată de mii de mici plăceri din dantele prețioase, mătase, tuluri. Mici plăceri vinovate… de seducție.
Și ce îndemn crezi că am primit din paradisul seduciei, Seven Sins, acum, în prag de toamna?
Back to Sexy – lenjerie intima pentru o toamna incitanta!

SEvens Sins lenjerie intima

SEvens Sins lenjerie intima

Căci toamna inseamna, inevitabil, un nou inceput, fie ca este vorba despre scoala sau birou, dupa vacanta. Nu cred că există vreuna dintre noi pentru care fiecare debut de sezon să nu vină cu nevoia de a ne reînnoi garderoba, așa, măcar după un mic tur de magazine și după achiziționat una-alta din noile colecții 😉 (nu, nu, pungile multe și pline din mâinile noastre nu conțin chiiiiaaar atât de multe haine și pantofi câte spun gurile rele!).
Și iată că SevenSins.ro, cel mai mare magazin online de lenjerie intima din Romania, ne propune ca in aceasta toamna sa incepem cu piesele de lenjerie intima – feminine, din texturi fine precum satinul, dantela sau catifeaua.

Lenjeria intimă este și a fost dintotdeauna eterna arma secreta a femeilor cu o atitudine puternica.
Iar piesele de lenjerie de la SevenSins.ro sunt absolut seducatoare, confortabile si sexy, foarte sexy, fie ca vorbim despre seturi feminine din dantela sau satin cu inserții prețioase de cristale, body-uri confortabile si incitante, corsete indraznete, halate delicate si misterioase sau costume tematice nonconformiste. Sunt tot atâtea piese speciale care schimbă starea de spirit, seduc, incită, creează și transformă visuri în realitate. Pe scurt, ne fac să ne simțim și mai atragatoare, cu mai multă încredere în noi, mai puternice, mai seducătoare.

Culorile seducției
Toamna aceasta, negru, gri, bleumarin sau burgundy sunt culorile cheie pentru lenjeria propusa de SevenSins.ro, atat in colectiile de lenjerie intima, cat si pentru piesele de lenjerie sexy.


Detalii sexy

Chiar daca am depasit anii de liceu sau facultate, toate pastram nostalgia primelor zile de scoala, a reintalnirii cu colegii, a tinutelor si clipelor memorabile pe care le marcheaza.
Intoarcerea la scoala este acum inlocuita cu intoarcerea la birou, iar tinutele cu aer scolaresc sunt reinterpretate cu stil de catre noi, toate cele increzatoare. Vedetele sezonului, sutienele tip bralette pot fi purtate sub camasi albe, cu aer scolaresc, iar dresurile cu portjartier pot lua locul jambierelor, ca o demonstratie de personalitate si stil in tinutele de birou.

Sutienele tip corset, cu efect push up sau balconette imbraca perfect sanul, ofera volum si senzualitate si sunt o piesa care ofera un plus de incredere, indiferent ca vorbim despre un context in care raman ascunse de hainele de zi, sau se dezvaluie in intimitate.

Pentru doamnele si domnisoarele aventuroase care vor sa se foloseasca de nostalgia zilelor de scoala in intimitate, alaturi de partener, pot gasi pe SevenSins.ro si o varietate de costume tematice de scolarita sau profesoara, care vor mări pasiunea si vor trezi amintiri incitante.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ulSevenSins din București, str. Orzari, nr. 3 – magazinul din intersecție cu Delea Veche și Calea Călărași.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *