Quote

Sensai – o piele ca de mătase

Pielea impecabilă, ca de mătase, a fost dintotdeauna și rămâne un reper al frumuseții ideale. Un stereotip universal atunci când vine vorba de a defini perfecțiunea, indiferent la ce zonă a lumii, cultură ori epocă ne-am raporta. Toate visăm, inevitabil, să avem pielea fină, mătăsoasă și catifelată!


DE LA VIS LA REALITATE POATE FI DOAR UN PAS


Inspirată de căutarea infinitei frumuseţi, SENSAI combină tehnologia avansată a îngrijirii pielii cu puterea supremă a celui mai de preţ ingredient al său, Mătasea Koishimaru.
O fuziune extraordinară dintre ştiintă şi natură, ce lucrează în armonie cu corpul, creând o piele mătăsoasă, fără imperfecţiuni, care potenţează frumuseţea unică a fiecăreia dintre noi. Și pe care am avut încântarea să o testez pe pielea mea, nu mai departe decât acum câteva ore, la Douglas Băneasa, într-un adevărat ritual de frumusețe și răsfăț al pielii.


POVESTEA SENSAI: MĂTASEA REGALĂ KOISHIMARU
Mătasea cu puterea hidratării infinite.

Toate produsele de skincare SENSAI au la baza preţioasă mătase Koishimaru, dovedită a fi singură fibră de mătase naturală capabilă să stimuleze producerea acidului hialuronic la nivelul pielii. Complexul în a cărui formulă se regăseşte mătasea Koishimaru formează baza îngrijirii anti-îmbătrânire, amplificând eficacitatea regimului skincare.

Expertiza SENSAI în ceea ce priveşte puterea unică a acestei fibre de mătase a început datorită unei descoperiri remarcabile: mâinile femeilor care prelucrau fibrele de mătase aveau o frumuseţe aparte – catifelate, luminoase şi foarte bine hidratate. Ȋn trecut era disponibilă exclusiv Familiei Imperiale a Japoniei şi pentru o elită restrânsă și distinsă, însă iată că acum secretele ei sunt împărtăşite femeilor din întreaga lume, prin produsele de îngrijire a pielii SENSAI.


SENSAI SAHO
O ceremonie a îngrijirii pielii pentru o piele mătăsoasă, fără imperfecţiuni.

Pentru a atinge obiectivul suprem – o piele excepţională – SENSAI recomandă ritualul unic de îngrijire a pielii numit Saho, un proces în trei paşi, care se aplică identic, zi după zi, pentru rezultate fără egal. Credem că prin aplicarea repetată a acestei metode atente şi liniştitoare puteţi descoperi calea optimă spre o piele ca mătasea, ceea ce vă va conduce spre o viaţă de infinită frumuseţe.


FRUMUSEȚE LA PUTEREA A DOUA ÎN TREI PAȘI:
Ritualul Sensai presupune Dublă Curăţare, Dublă Hidratare, Dublă Aplicare.

“Dublă Curăţare” – Scoateţi la lumină şi purificaţi-vă pielea în numai doi paşi.
Începeţi cu un demachiant pentru îndepărtarea impurităţilor, urmat de un săpun delicat cu efect exfoliant şi regenerant.

“Dublă Hidratare” – Hidrataţi-vă pielea în numai doi paşi.
Începeţi cu o loţiune pentru pregătirea pielii, urmată de o emulsie nutritivă sau de o crema de protecţie.

“Dublă Aplicare” – Favorizaţi absorbţia produselor de îngrijire în numai doi paşi.
Începeţi cu un masaj blând al feţei urmat de apăsări uşoare pentru a maximiza gradul de pătrundere în piele a fiecărei formule.

Cel mai nou produs SENSAI, la lansat luna aceasta și în România și pe care tocmai l-am testat, este SENSAI CELLULAR PERFORMANCE EXTRA INTENSIVE EYE CREAM. O cremă de ochi inovativă, pentru îngrijirea performantă a pielii sensibile din jurul ochilor, estompând liniile și ridurile fine și hidratând excelent zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *