Quote

Semne bune iarna are: mari reduceri la ParkLake Shopping Center

reduceri si vouchere cadou la ParkLake Shopping Center

reduceri si vouchere cadou la ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center marchează începutul reducerilor de iarnă prin campania “Este în natura ta să te bucuri de reduceri” și trimite, între 15 și 22 ianuarie, „crăiese ale zăpezii” să împartă 4.500 de vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei fiecare.
Bucureștenii care se întâlnesc cu crăiesele ParkLake în perioada 15-22 ianuarie primesc garantat un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei, care poate fi utilizat în peste 100 de magazine partenere din cadrul centrului comercial. Lista magazinelor participante în campanie poate fi găsită pe www.parklake.ro.


Sezonul reducerilor la ParkLake Shopping Center

Campania “Este în natura ta să te bucuri de reduceri” marchează startul sezonului de reduceri la ParkLake, care se va derula între 15 ianuarie și 15 februarie 2017. În această perioadă, centrul comercial își întâmpină vizitatorii cu reduceri de până la 70%, plus alte oferte promoționale speciale.


Activități tematice

În plus, ParkLake Shopping Center creează un spațiu de tehnologie atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, unde aceștia se vor putea distra pe parcursul vizitei lor. Spațiul de tehnologie va avea o zonă de Virtual Reality, simulatoare care redau experiența inedită a activităților de iarnă, și o zonă de Video Gaminginteractivă. Cele trei zone se vor regăsi zilnic la parterul centrului comercial, în Main Square, în perioada 14-31 ianuarie.
Iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitați în fiecare zi la distracție pe patine, în cadrul patinoarului din exteriorul centrului comercial, zona ParkLake Garden, intrarea dinspre Parcul Titan. Vizitatorii pot lua parte la una dintre cele două demonstrații de patinaj artistic, organizate în serile de vineri, 20 ianuarie, și duminică, 29 ianuarie.

Mai mult, ParkLake Shopping Center a pregătit o serie de ateliere tematice pentru copii pe tot parcursul sezonului de reduceri.În perioada 18-31 ianuarie, cei mici vor putea participa la ateliere în zona magazinelor pentru copii de la etajul 1 (zona Zepelin Playground).
Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicația de mobil ParkLake.

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.
Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare. www.parklake.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *