Quote

Scalp sensibil? Știu soluția!

Keune Haircosmetics, recunoscut international drept un expert in ingrijirea profesionala a parului, anunta lansarea gamei Care Derma Sensitive, o gama formata din sampon si lotiune fara alergeni, testata dermatologic, cu PH neutru destinata persoanelor cu scalpul sensibil. Ambele produse sunt bazate de tehnologia Scalp-Soothing Complex, un mix destinat ingrijirii, vindecarii si calmarii scalpului iritat avand la baza 3 ingrediente cheie: glicerina, symollient and alantoina.Keune
a dezvoltat Care Derma Sensitive deoarece 60% dintre femei si 40% dintre barbati reclama un scalp sensibil, fapt cauzat de cele mai multe ori de diverse alergii. Gama are ca scop principal combaterea rosetei (iritatiei) scalpului. Samponul Derma Sensitive Shampoo curata, netezeste si adauga stralucire tuturor tipurilor de par in timp ce ingrijeste si trateaza scalpul. Produsul este completat de lotiune fara clatire care se aplica pe scalp si care formeaza un adevarat pansament la nivelul scalpului.

Derma Sensitive este testata dermatologic si este gandita pentru a mentine PH-ul natural al scalpului si anume PH 5. Samponul nu contine sulfati, alcool si alaturi de lotiune, nu contine coloranti. Parfumul gamei a fost atent selectionat pentru a nu provoca alergii / a minimiza riscul de reactii adverse persoanelor alergice la parfum.
Fiecare produs Care este legat indisolubil de mostenirea stiintifica Keune care dateaza inca din 1922. Formulele produselor sunt dezvoltate dupa un intreg proces stiintific urmat de teste minutioase.

Produsele vin in ambalaje minimaliste si luxoase inspirate din calitatea incontestabila a ingredientelor si rezultatelor oferite.
Produsele Keune nu sunt testate pe animaleș In România sunt deja disponibile de mult timp și exclusiv in saloanele de coafura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *