Quote

Savoarea naturii, regăsită în farfurie

?Imaginează-ți o grădină mare de legume și ierburi aromatice din care culegi în fiecare dimineață ingredientele pentru mâncărurile pe care urmează să le prepari. Imaginează-ți că de acolo îți iei toate secretele gustului desăvârșit pe care îl vei da preparatelor cu care îi vei bucura la masă pe cei dragi ai tăi.

?Asta înseamnă Vegeta, brandul recunoscut ca fiind cel mai bine vândut din categoria bazelor de mâncare. Un incontestabil succes de piață construit pe aromele premium, pe originalitate și în special pe calitate.

?De ce am… pornit de la o grădină de legume și ierburi aromatice? Pentru că de acolo începe totul. De la darnica natură care ne oferă tot ceea ce pare să fie secret, dar nu e. Este numai știință. Știința de a alege cele mai bune și sănătoase legume, știința de a alege ierburile aromatice și condimentele potrivite, știința de a le folosi pe fiecare în parte sau de a le combina așa încât să se potențeze și completeze reciproc.

?Alimentația omului modern diferă de alimentația anilor din urmă. Avem gusturi mai rafinate, avem pretenții mai mari, avem gusturi mai diversificate. Da, bineînțeles, simplitatea are farmecul ei.

?Dar gândește-te așa: mâncăm ca să trăim. Și mâncăm zilnic. De mai multe ori pe zi. Dacă n-ar fi această diversificare, această căutare de gusturi noi, de combinații cât mai surprinzătoare, probabil că ne-am plictisi.

?Nu putem consuma o viață întreagă doar câteva feluri de mâncare. Simțim mereu nevoia de ceva nou, de un gust neașteptat, diferit de tot ceea ce știam. Aici intervine Vegeta, cu știința și experiența ei. Poți găti la fel de liber ca și până acum, însă atingerea aceea surprinzătoare și incitantă ți-o dă Vegeta Natur.

?Indiferent ce vrei să gătești, are ce să-ți ofere.
De la Vegeta Natur Cub de Vită, Găină sau Legume până la Vegeta Natur (la doză refill condimente pentru pui auriu, pentru cartofi, pentru carne la grătar sau pentru carne de porc. Cuburile Vegeta Natur sunt fără adaos de conservanți și monoglutamat de sodiu, fără gluten, adaos de arome și coloranți artificiali cu ulei de măsline și sare de mare.

?Cât despre Vegeta Natur condimente la doză, marele avantaj este acela că ai deja combinațiile perfect echilibrate pentru orice fel de preparat ai găti. Friptura de porc este preferata familiei tale? Nu trebuie decât să pui la marinat carnea de porc, împreună cu acele condimente care sunt speciale pentru ea. Mâncați mai des pui?

?Combinația de curcuma, chimen, coriandru, scorțișoară, chilli, usturoi și sare de mare este tot ce îi trebuie pentru ca puiul să devină desăvârșit. Iar dacă – indiferent ce prepari – mai vrei un strop de culoare și încă un strop de savoare, folosește cu toată încrederea Vegeta Natur Gust de găină. Vei avea o cu totul altă perspectivă asupra a ceea ce înseamnă gustul complet al cărnii!

?Ori de câte ori vei găti ceva clasic dar vei dori să îi dai o notă de modern, ori de câte ori vei vrea să te simți chef în propria bucătărie, nu uita că Vegeta Natur este întodeauna ajutor de chef cu condimentele pentru sarmale, carne de porc, carne de miel, carne la grătar, pui auriu, cartofi, ceafă de porc sau pește. Pentru că Vegeta Natur orice mâncare o desăvârșește!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *