Quote

Sărbători delicioase!

Sigur va ganditi cu drag la vacanta, familie si prieteni laolalta, la colinde, la
mirosul de brad si la vâscul din pragul usii. Suntem obisnuiti de sarbatori sa respectam traditiile sa avem familia in jurul bradului. Asteptam cu nerabdare mesele imbelsugate alaturi de cei dragi.

Pentru inspirație in pregatirea celor mai gourmet retete de Sărbători, traditiobale sau de inspiratie internationala, Monini are pregatita gama completa de produse delicioase, asa ca este alaturi de voi cu produsele de baza din gama sa:

Monini Classico este uleiul de masline extra virgin renumit pentru aroma sa consecventa. Este recomandat pentru o mare varietate de utilizari in care intr-adevar completeaza orice fel de mancare. Este indicat pentru toate utilizarile in bucatarie: sosuri, fripturi, garnituri.

Monini Delicato cu aroma sa fina si suava, este alternativa recomandata de specialistii in gastronomie celor care nu sunt obisnuiti cu gustul pronuntat al uleiului de masline extra virgin. In bucatarie este un ideal si versatil dressing, fiind utilizat la legume fierte si crude, sosuri, supe, fripturi si salate.

Monini GranFruttato – Gustul distinct, picant se datoreaza continutului bogat de polifenoli si antioxidanti carora medicina moderna le atribuie un rol fundamental in apararea organismului impotriva imbatranirii celulelor. Este recomandat a fi utilizat in stare proaspata pe „bruschetta“, salate, legume fierte.

Monini Aromatizzatti – Condimentul cu ulei de măsline extra virgin Monini îmbogățit cu arome si ierburi mediteraneene. Cea mai usoara modalitate de a redescoperi cele mai autentice și tradiționale arome ale bucătăriei italiene într-o formă nouă, gustoasă și ușor de utilizat. Adăugați o picatura de imaginație în bucătărie.

Monini Pesto – Sosurile Pesto sunt o modalitate delicioasa și ușoară de a găti o traditionala masă italiană de paste. Toate aceste rețete respectă vechile tradiții și păstrează parfumuri italiene. Ingredientele simple și autentice sunt combinate împreună pentru a obține toate aromele mediteraneene într-un fel de mâncare unic.

Monini Otet si Glazes – Monini a selectat o gama de produse premium cu gust superior și parfumuri deosebite, oțeturile si dressingurile sunt obținute după tradiții străvechi. Procesele de producție sunt toate naturale și concepute pentru a îmbunătăți toate proprietățile lor particulare. Calitatea deosebita este data de materiile prime foarte speciale care le recomanda ca dressinguri pentru salate, carne și pește în combinație cu uleiul de măsline extravirgin.
Monini – ingredientul secret al sarbatorilor voastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *