Gallery

Sapte placeri… nevinovate in sapte ani: Seven Sins

7 INGREDIENTE PENTRU RETETA UNEI PETRECERI DE 7 ANI
Aniversarile de 7 ani sunt, neaparat, cu muuulte dulciuri roz, multa ciocolata, baloane, distractie si delicii cat cuprinde. Si petrecerea de 7 ani Seven Sins in Romania a avut toate ingredientele mai sus mentionate. Dar… si 7 ingrediente secrete, condimentate de placeri… vinovate, in orice caz nerecomandate minorilor 🙂
lenjerie intima sexy,
costume de baie cu “vino-n-coace”, din doua sau o singura piesa,
bikini seducatori,
sutiene ademenitoare,
deux-pieces cu croiuri care sucesc mintile,
corseturi provocatoare,
neglijeuri cu zvac.

Nu degeaba Seven Sins – cel mai mare magazin online de lenjerie intimă din România – este de 7 ani deja destinația preferata a româncelor pentru lenjerie intimă provocatoare și costume de baie!
Încă de la lansare, magazinul online SevenSins.ro a propus femeilor colecții de lenjerie intimă seducatoare, astfel încât, indiferent de context, doamnele și domnișoarele să se simtă irezistibile și încrezătoare.


CELE 7 PACATE PLUS 777 DE PLACERI VINOVATE @ SEVEN SINS 😉

Fie că vorbim despre seturi feminine din dantelă sau satin, body-uri confortabile și incitante, corsete îndraznețe, cămăși de noapte sau halate delicate și misterioase, cele peste 1500 depiese de lenjerie intimă disponibile mereu în stoc pe SevenSins.ro sunt ideale pentru orice forma a corpului, cu o variată gamă de măsuri, de la XS la 4XL.
Din materiale delicate și plăcute la atingere, toate piesele de lenjerie intimă provocatoare propuse de SevenSins.ro sunt alese cu grijă, astfel încât să punăîn valoare feminitatea și să influențeze pozitiv starea de spirit.

Printre inovațiile care au facut SevenSins.ro destinația nr. 1 a româncelor pentru piese de lenjerie intimă se numără Termo Metrul, care măsoară gradul de “îndrăzneală” al lenjeriei intime sexy. Precum și faptul că pe site femeile pot găsi poze ale altor cliente care au comandat produsele respective, astfel încât săîși facă o imagine mai clară privind modul în care arată fiecare piesa pe corp.

SevenSins.ro a vândut, in cei 7 ani, peste 150.000 de piese de lenjerie către 73.000 clienți din toată țara.
Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *