Quote

Rosu este culoarea dragostei

FROM ME, WITH LOVE
Ne apropiem cu pași repezi de Valentine’s Day, sarbatoare emblematica pentru indragostiti si una dintre cele mai așteptate. Pe 14 februarie, cupluri din întreaga lume sărbătoresc dragostea, Sfântul Valentin fiind patronul îndrăgostiților. Pentru a celebra cum se cuvine această ocazie, trebuie să ne pregătim din timp; fie că e vorba de un weekend romantic, o cină mai specială, presarata cu vin rosu si trandafiri sau chiar o escapadă în afara orașului.
Love is in the air – fie ca iti convine sau nu, nu ii poti rezista!

SEVEN SINS
Lenjeria intimă joacă un rol foarte important în această poveste. SevenSins.ro, magazinul online specializat în vânzarea de lenjerie intimă și lenjerie intima sexy, ne ajuta sa facem alegerile cele mai bune, mai seducatoare si mai indraznete, print-o nouă serie de articole de lenjerie intima de culoare roșie.
Piesele SevenSins.ro sunt disponibile atat online, cu livrare în toată țara, pe www.sevensins.ro , cat și la showroom-ul SevenSins din București, de pe strada Orzari nr. 3.

Roșul, o culoare îndrăzneață și seducătoare
Roșul a fost dintotdeauna una dintre cele mai elegante și epatante culori, precum și un simbol al iubirii. Lenjeria intimă roșie are un aer aparte, fiind aleasă de obicei de femei încrezătoare, cu o personalitate puternică. Articolele de acest tip fac parte din arsenalul pentru Ziua Îndrăgostiților și sunt o încântare pentru privire. Colecția de pe SevenSins.ro destinată acestei sărbători cuprinde o serie de seturi provocatoare, chemise-uri și body-uri de culoare roșie, foarte atractive din punct de vedere vizual și cu design-uri moderne. Seturile pot fi purtate și zi de zi pe sub haine, cămășile de noapte sunt confortabile și practice, iar body-urile evidențiază foarte bine formele corpului și se potrivesc oricărui tip de siluetă. Pentru a crea o impresie „wow”, sunt recomandate corsetele roșii, piese deosebite datorită extravaganței lor.

Materiale elegante și design-uri interesante

În ceea ce privește materialele, de Valentine’s Day merită să le alegem pe cele mai feminine și mai elegante, iar dantela și tulul se numără printre acestea. Dantela este unul dintre materialele „tradiționale” la capitolul lenjerie intimă, iar în combinație cu tuluri fine asortate, aceasta creează un efect special. În cazul noilor piese de lenjerie intima roșie de la SevenSins, dantela este predominantă, produsele fiind fie confecționate aproape integral din dantelă cu modele florale, fie accesorizate pe alocuri cu accente dantelate fine.

Din punct de vedere al design-ului, în acest an s-a optat pentru croiuri moderne, majoritatea pieselor de lenjerie având decupaje sexy sau fiind ornate cu benzi elastice în zona bustului. O noutate în acest sens o reprezintă faptul că benzile elastice și decupajele au început să fie folosite foarte mult și în cazul chemise-urilor și al body-urilor, nu doar la seturile provocatoare.
Piesele de lenjerie roșii cu ornamente extravagante dau un aer special purtătoarelor, precum și multă încredere de sine, deoarece pun în valoare femininatea și impresionează privirea.


TRANDAFIRI SI INIMIOARE

Pentru a ne surprinde și a ne aduce bucurie pe chipuri în această zi specială, Floria lansează cea mai mare colecție de flori și aranjamente florale de dedicate acestei zile, de până acum. Toată iubirea pentru persoana dragă se potrivește perfect cu un buchet de flori de Sfântul Valentin, special creat de floriștii Floria.

Colecția de flori de Valentine’s Day a Floria.ro cuprinde peste 60 de buchete și aranjamente diafane, formate predominant din trandafiri, floarea care exprimă dragostea indiferent de culoare. Printre cele mai simbolice culori folosite de designerii Floria se număra roșu intens, fuchsia, oranj, alături de inserții delicate de lila, crem și roz pudră.

Propunerile clasice pentru această perioadă sunt aranjamentele de flori în formă de inimă, dar și buchetele supradimensionate de trandafiri. Acestea se păstrează în colecție, fiind alegerile ideale pentru aceia care doresc să suprindă cu un cadou floral memorabil de Ziua Îndrăgostiților.

Cadouri romantice de Valentine’s Day

Colecția de cadouri și flori pentru acest an cuprinde combinații inspirate și asortate de flori și delicii culinare, flori și parfum, flori și sampanie sau flori și scrisori de dragoste. Romantice și speciale, aceste cadouri sunt personalizate în funcție de preferințele oricărei femei. Oferite într-un cadru intim și festiv, aceste cadouri vor aduce fericire și vor amplifica dragostea din orice cuplu.

Selecția de cadouri speciale cu flori pentru Valentine’s Day din colecția Floria.ro este disponibilă pe Floria.ro/flori-cadouri-speciale și poate fi livrată în toată țara, în două ore de la finalizarea comenzii.

Grupul Floria operează nu numai florăria online Floria.ro, ci si rețeaua de florării Floria În Stradă (cu 5 florarii in Bucuresti, in Piata Dorobanti, bd. Ion Campineau, Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City, Aeroportul Otopeni, plus o florarie in Ploiesti), precum și divizia Floria la Evenimente. Divizia offline a Grupului demareaza, pe langa operarea florariilor si gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice si in zona de vanzari engros.

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vânzarilor online de flori, implineste anul acesta 7 ani de existență, timp in care a câștigat de sase ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015, 2016 si 2017) și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *