Quote

Rogé Cavaillès – noua seducție pentru pielea ta!

Lipsa de timp, comoditatea, dar și texturile lipicioase sunt cele trei cauze majore ce le împiedică pe femei să își hidrateze corespunzător pielea zilnic. Tocmai de aceea, acest produs este adresat tuturor femeilor practice care sunt mereu pe fugă, dar care nu și-au pierdut speranța că pot obține efectul maxim de hidratare într-un timp record. Pielea ta a visat mereu la catifelare, însă programul încărcat și lista lungă de to do-uri nu ți-au permis să respecți cu strictețe ritualul de îngrijire al acesteia.

Gata, însă! Totul devine acum mai ușor, iar tu nu mai ai nici o scuză să nu te catifelezi la duș, dar și imediat după, într-un singur minut.
Din respect pentru frumusețea feminină naturală și pentru pielea delicată și catifelată, Rogé Cavaillès a lansat inovația anului 2017 în ceea ce privește atenta și rapida îngrijire a pielii tale: Lait Hydratant Spray Express din gama Nutrissance.

Roge Cavailles și-a propus pentru această vara să sfideze timpul. Expertul pielii sensibile și delicate propune toată eficacitatea Nutrissance într-un produs inovator, extrem de rapid și eficient: Laptele Hidratant Spray Express ce face hidratarea zilnică mai ușoară. Ultra-practic, acest spray difuzează o textură lejeră și non-grasă pe toate zonele corpului care se absoarbe instantaneu, iar tu te poți îmbrăca imediat dupa aceea, fără să îți faci griji că îți vei păta hainele.

HIDRATARE
Nicicând hidratarea nu a fost mai simplă, iar dacă te gândești și la zonele mai puțin accesibile din spatele picioarelor sau pe spate, visul tău tocmai ce a devenit realitate: într-un singur minut, pielea este hidratată și catifelata complet, iar tu îți poți relua imediat activitățile.

Cum funcționează acest produs revoluționar?
Spray-ul pulverizează laptele în picături foarte mici. Ultra-lejere și non-grase, ele pătrund instantaneu în piele. Formula îmbogățită cu complexul de agenți surgras și vitamine este special creată pentru a asigura confortul pielii uscate și sensibile. Dacă agenții surgras ajută la refacerea filmului hidrolipidic protector al pielii, în timp ce o lasă să respire, vitaminele (Vitamina E + Provitamina B5 + Vitamina B3) și oligo-elemente o repară în profunzime. Pielea reține astfel mai bine apa, luptând împotriva uscării.

Iar dacă acum ai descoperit secretul catifelării, ce ar fi ca în timpul dușului mintea și corpul să se relaxeze, iar tu să trăiești o adevărată experiență sezoriala?
Pielea fragilă are la dispoziție patru produse de duș inedite, menite să o încânte și să o răsfețe zi de zi. Având texturi și parfumuri unice, crema de duș, săpunul ulei și săpunul cremă transformă momentul dușului într-o călătorie experimentală învăluită în parfumuri delicate, întotdeauna fără alergeni.

RĂSFĂȚ
Răsfăț și delicatețe supremă: Crema de duș cu unt de migdale & trandafir
Sub aspectul său pudrat foarte feminin, dezvăluie o textură ultra-onctuoasă, iar parfumul său te va plimba printr-o grădină de trandafiri.

CATIFELARE
Catifelare întreaga zi, cu Uleiul de baie
Uleiul de duș catifelant asociază calitățile hrănitoare ale uleiului de argan și ale uleiului de migdale dulci. Având culoarea de ambră și parfumul cu note orientale dulci, momentul îmbăierii se transformă într-o plăcere fără limite.

REVIGORARE
Energie & revigorare – Uleiul de baie & duș revigorant
Cu o textură light, uleiul hrănitor îți oferă un boost de energie, dezmierdându-te cu un parfum de citrice ce te va înviora instantaneu!

Fondantul din duș: Crema de duș cu unt de karite & magnolie
Cremoasă, fondantă, lăptoasă… această cremă gurmandă cu parfum floral este o plăcere desăvârșită, pielea devenind incredibil de delicată și parfumată.
Indiferent de produsul cu care alegi să te răsfeți la duș, Rogé Cavaillès îți oferă garanția frumuseții și îngrijirii adevate pielii tale.
Seducție, delicatețe și catifelare – trăiește experiența Rogé Cavaillès în această vară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *