Gallery

Rochii cu stil românesc la festivalul de film de la Sarajevo

Nu ştiu dacă ai apucat să citeşti deja despre Festivalul de Film de la Sarajevo (14-22 august), unde românii au făcut, din nou, o figură foarte bună.

Eu tocmai ce m-am informat despre festival. Şi primul lucru care mi-a sărit în ochi, privind pozele de la faţa locului, a fost… apariția rafinată și elegantă pe covorul roșu a actriței Ioana Ginghină, prezentă la Festival alături de soțul său, Alexandru Papadopol.

Alexandru Papadopol este actorul principal din filmul “Acasă la tata”, lungmetrajul ce a fost inclus în competiția de la Sarajevo și a impresionat criticii de film prin scenariul semnat de Mimi Brănescu, dar și prin abordarea inedită asupra vieții și familiei.
Iar Ioana Ghinghină a strălucit alături de actor, purtând o creatie Mathilde cu detalii aurii brodate.
De altfel, Ioana a ales exclusiv ținute Mathilde pe toată durata șederii în capitala Bosniei, optând pentru câteva rochii lejere, în nuanțe de albastru și turcoaz şi cu superbe broderii lucrate manual.

Este clar, actorii romani se afirma, din ce in ce mai mult si cu stil, la marile festivaluri internationale de film. Un lucru laudabil si de care ar trebui sa fim extrem de mandrii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *