Quote

Respect my choices

25 DE ANI DE FRUMUSEȚE
La mulți ani brandului care, de 25 de ani, a fost alaturi de noi, femeile din toată lumea, si ne-a insotit alegerile.
Sensibio H2O!
25 de ani de atentie, admiratie si munca pentru toate tipurile de sensibilitate.
25 de ani de respect pentru piele.

De 25 de ani alături de femeile din toată lumea
Aniversarea Sensibio H2O este un moment pe care l-am dedicat femeilor puternice și curajoase, care au ales să nu țină cont de părerile celor din jur și să-și urmeze propriul drum spre fericire.

Alegerile pe care le-au făcut nu le afectează doar stilul de viață, ci și pielea. Așa că au avut nevoie de un produs care să se integreze ușor în rutina zilnică și care să demonstreze respect pentru pielea lor, chiar dacă este sensibilă, și care să o protejeze de factorii agresivi din mediul înconjurător

25 DE ANI DE SKIN CARE

Produsul ideal pentru îngrijirea pielii tale – o alegere ușoară? Nicidecum!
De aceea, Bioderma și-a ales ambasadoarele speciale Sensibio H2O și și-a propus să le cunoaștem, să aflăm ce le-a inspirat și să le scriem poveștile.

Promisiunea respectului pentru piele
Pielea noastră merită tot respectul și atenția noastră, la fel și alegerile pe care le facem pentru ea. Bioderma sărbătorește aceste lucruri și le dedica ediția aniversară Sensibio H2O, cu un design special prin care își face cunosctuă misiunea. Printr-un produs pe care îl găsești în continuare în farmacii și online, dar nu pentru mult timp.

GRIJA PENTRU PIELEA SENSIBILĂ
Este în centrul preocupărilor Bioderma de peste 25 de ani. Au studiat și au învățat alături de femei din toată lumea cum se poate crea un produs care să se integreze perfect în rutina lor de îngrijire zilnică.
Sensibio H2O este recomandat de medicii dermatologi, farmaciști, make-up artiști, dar și de către persoanele care îl folosesc în fiecare zi.
Tu l-ai încercat?

CAMPANIE ANIVERSARĂ

Sensibio H2O este cel mai apreciat produs Bioderma si se afla intre favoritele medicilor dermatologi, farmacistilor, make-up artistilor si consumatorilor din toata lumea.
◦Curata in profunzime (machiajul rezistent, particule poluante, metale grele)
◦Protejeaza bariera cutanata
◦Calmeaza pielea sensibila si decongestioneaza tenul
◦Are o toleranta inegalabila

Astazi se vinde o solutie micelara Sensibio H2O la 1 secunda, in toata lumea; un nou record de care suntem foarte mandrii.

#SensibioH2O #respectmychoices #apamicelara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *