Quote

REimagine HUB

Explorarea sinelui într-un nou atelier reIMAGINE HUB, prin aprofundarea Arcanelor Minore, Tarotul de Marsilia.

În perioada 9 – 11 aprilie, ești invitat să te alături, via zoom.us, unui nou atelier* reIMAGINE HUB – Aprofundarea Arcanelor Minore, Tarotul de Marsilia – și să explorezi alături de Georges Colleuil simbolistica ascunsă și deseori neglijată a celor 56 de arcane minore, parte din Tarotul de Marsilia.

Pentru mulți dintre noi există o atracție inextricabilă înspre divinație. Pornind de la simpla întrebare „Oare ce îmi rezervă ziua de azi?” până la forme mult mai complexe care pot apărea în viața cuiva, care se găsește într-o cumpănă existențială.

Tarotul poate prinde conturul unei experiențe mistice, care ne poartă imaginația pe făgașuri incredibile. Însă de fapt este vorba despre cei doritori să găsească instrumentele necesare în dezvoltarea personală, acea călătorie infinită, care în cele din urmă se traduce prin explorarea sufletului și în cunoașterea de sine. Și aici intervine Tarotul de Marsilia și incredibila forță pe care un limbaj străvechi o exercită asupra unor probleme actuale ale omului modern.

Știi că există infinite posibilități prin care poți explora realitatea?

Deschide-ți mintea și sufletul învățând despre:

• Arcanele minore și arhetipurile
• Arcanele minore și corpul uman
• Simbolismul numerelor
• Cele 4 adevăruri ale numărului „4”
• Descoperirea și aprofundarea diferitelor tiraje

Trei zile, între orele 10:00-18:00, vei păși într-o călătorie inițiatică în cadrul căreia vei învăța să găsești noi sensuri și răspunsuri ale lucrurilor care te preocupă la nivel psihologic și spiritual. Georges Colleuil îți va îndruma pașii spre acele locuri ale sufletului tău pe care poate le credeai pierdute sau dispărute pur și simplu.

Chiar dacă știi sau nu că Tarotul de Marsilia este cel mai cunoscut publicului din miile de jocuri de Tarot care există, chiar dacă știi sau nu că acesta conține 22 de arcane majore și 56 de arcane minore, vei descoperi resurse necesare autocunoașterii, lăsându-ți imaginația și creativitatea să domine.

Pentru a afla programa extinsă a atelierelor reIMAGINE HUB accesează reimagine.ro.
Modalități de plată
Costul atelierului este de 1250 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. Pentru cei care achită integral taxa de participare până pe data de 15 Martie 2021 taxa de participare este de 1150 RON.

În baza înscrierii veți primi detaliile de plată iar confirmarea participării se face în baza transmiterii confirmării de plată cel târziu Luni, 15 Martie 2021, pe e-mail la rap@pandorrastyle.ro
În baza confirmării participării veți primi instrucțiunile de conectare.

*acest atelier este opțional și nu contează în cadrul formării în Referențialul Arhetipurilor Personale.

Atelier deschis tuturor doritorilor, nu necesită cunoștințe prealabile în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.
Atelierul va fi susținut de Georges Colleuil, în limba franceză cu traducerea în limba română asigurată de către Claudia Savu și Mihaela Rață. Atelierul se va desfășura on-line prin intermediul platformei zoom.us
Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro și sunt luate în calcul în ordinea sosirii. Numărul maxim de participanți – 30 de persoane.

Despre reIMAGINE HUB
reIMAGINE Hub este un spațiu dinamic, extrem de adaptabil la nevoile individuale sau colective ale celor care îl accesează, fiind inspirat de trăirile fiecăruia dintre noi. În acest „alter ego” al platformei reIMAGINE publicul va avea acces la o serie de cursuri practice și ședințe de coaching și cunoaștere de sine, construite riguros și cu grijă de echipa de traineri și facilitatori, coordonată de Monica Măgureanu – absolvent Fundamentals of Systemic Coaching Class, organizat de Metasysteme Coaching, Alain Cardon & practician și formator agreat de Școala Internațională Georges Colleuil în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale. Mai multe detalii pe https://reimagine.ro/wp/reimagine-hub/

Despre Georges Colleuil
Georges Colleuil – psihoterapeut, filozof, cercetător şi scriitor francez de renume internaţional. Pasionat de ştiinţele sufletului, Georges Colleuil a scris numeroase cărţi despre funcţiile terapeutice ale simbolurilor şi a dezvoltat idei originale, precum “Référentiel de Naissance” (Referenţialul Arhetipurilor Personale), “Onomasofia” (procedeu de decodare a simbolisitcii numelor şi prenumelor) sau “Mitograma” (metodă de explorare şi consolidare a mitului personal).

Firul roşu care uneşte metodele pe care le-a dezvoltat Georges Colleuil, constă în faptul că a reuşit de fiecare dată să convertească fundamentele unor cunoaşteri străvechi în instrumente de explorare şi dezvoltare personală puse în slujba oamenilor de azi. La ora actuală, această metodă este practicată cu succes de mii de specialiști din țări precum Franța, Belgia, Elveția, Maroc, Spania, Italia, Canada si, mai nou, România, găsindu-şi locul în domenii psihoterapia, consilierea psihologică, coaching-ul şi resursele umane. Mai multe detalii pe www.georgescolleuil.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *