Quote

Regenerarea și definirea ideală a sprâncenelor

iBrows Studio: 10 ani de excelenta celebrati prin lansarea FixIt, un produs inovator pentru regenerarea si definirea sprancenelor

iBrows Studio, unicul concept din Romania dedicat in totalitate artei sprancenelor, aniverseaza in aceasta toamna zece ani de activitate, definiti de inovatie si dezvoltare permanenta, prin lansarea unui nou produs de exceptie, unic din punct de vedere al formularii si al modalitatii de actiune, 100% vegan, cruelty free si realizat de la A la Z in tara: iBrows FixIt. Acest breakthrough stiintific vine sa confirme angajamentul lui Darius Stanese din urma cu un deceniu, acela a de a reda frumusetea naturala a sprancenelor feminine, si munca de pionierat realizata de catre acesta in cel mai provocator si complex domeniu – regenerarea parului.

In luna septembrie 2013, iBrows Studio isi deschidea portile, intr-o vila superba de patrimoniu, situata pe Blv. Aviatorilor nr.51-53, adresa la care se afla si in prezent si care a devenit pentru clientele din tara si din strainatate, un reper de excelenta in arta pensatului profesional clasic, cu ajutorul pensetei, si totodata o ambasada a frumusetii autentice, un loc in care cu ajutorul priceperii lui Darius Stanese si a muncii depuse pentru cercetare si dezvoltare, chiar si sprancenelor lipsite de orice urma de speranta de refacere, le este data o noua viata.

Pornind de la un serviciu de pensat clasic cu penseta, impecabil realizat si perfectionat intr-un asemenea grad incat a ajuns sa fie accesat si dorit nu doar de catre femeile din Romania, cat si de cele de peste hotare, Darius Stanese a ridicat stacheta oferind in ultimii ani nu doar forma perfecta si tinuta sprancenelor, ci si crestere sanatoasa, vigoare si forta. iBrows Regeneration a devenit singurul serviciu de pensat premium in cadrul caruia sprancenele sunt stilizate ireprosabil si in acelasi timp, prin tehnica unica de lucru, sunt stimulate sa creasca si sa se regenereze in mod natural.

Rezultatele foarte bune obtinute in urma sedintelor de pensat si feedback-urile clientelor l-au incurajat pe Darius sa mearga si mai departe pe calea inovatiei, astfel incat in perioada pandemiei.

Cand intreaga activitate a studioului a fost nevoita sa isi domoleasca ritmul, el s-a dedicat cercetarii si impreuna cu echipa de chimisti ai unuia dintre cele mai bine cotate laboratoare cosmetice din Romania, a inceput sa lucreze la o formula tratament naturala pentru regenerarea sprancenelor, la care visa de multa vreme si care nu exista pe piata. Dupa mai bine de un an de teste si cateva zeci de cliente uimite de efectele regenerante vizibile, in primavara lui 2021, iBrows Elixir si iBrows Dermaroller inagurau divizia de produse-tratament a studioului.

In prezent, iBrows Elixir este un bestseller absolut, ajutand mii de persoane care isi pierdusera speranta ca sprancenele lor vor mai creste vreodata si demonstrând ca natura si stiinta merg mana in mana.

Succesul serului-tratament si eficienta dovedita atat in ceea ce priveste regenerarea, cat si fortifierea, hranirea si imbunatatirea conditiei sprancenelor, au stat la baza dezvoltarii ReHair by iBrows, un produs care are la baza aceeasi filosofie a stimularii naturale a foliculilor pilosi, insa destinat de aceasta data regenerarii parului de pe scalp, stoparii caderii, ingrosarii firelor existente si restabilirii echilibrului natural al pielii.

Evenimentul aniversar iBrows de zece ani, desfasurat pe data de 28 septembrie 2023, la sediul studio-ului, in prezenta a numerosi oaspeti – persoane publice, jurnalisti, creatori de continut si bineinteles cliente fidele, a constituit prilejul ideal pentru a dezvalui in premiera cea mai recenta inovatie cosmetica din portofoliul iBrows – FixIt, un serum-tratament care alatura proprietatile regenerante ale iBrows Elixir, cu actiunea de definire, ordonare si fixare a sprancenelor atat de dorita de catre femei.

Practic, un produs care stimuleaza foliculii pilosi sa isi reia activitatea, fortifica firele de par si le face sa fie mai groase, mai sanatoase si sa isi intensifice culoarea naturala, in timp ce disciplineaza sprancenele si le ajuta sa isi mentina aspectul ordonat pe tot parcursul zilei.

Asemenea tuturor formulelor iBrows, si FixIt are la baza ingrediente naturale de top, atent selectate, sigure pentru orice tip de piele, cu un grad ridicat de biocompatibilitate si potrivite pentru a fi utilizate inclusiv in sarcina sau in timpul unor tratamente medicamentoase, fara niciun fel de risc asociat. Noul produs, al treilea din portofoliul iBrows, va fi disponibil spre vanzare la finalul lunii octombrie 2023.

“Sunt extrem de recunoscator ca aniversarea a 10 ani de iBrows ne gaseste in acest punct. Desi am avut succese notabile in primii ani de activitate, 2019 a reprezentat un punct de cotitura, fiind la un pas sa renunt la intregul business.

Pandemia din urmatorul an mi-a dat insa timp de gandire si reinventare, iar acum este mai clar ca oricand faptul ca iBrows are o noua directie pentru urmatorii 50 ani: divizia de produse pentru regenerarea parului si nu numai.

Lansam deja al 3-lea produs din gama, iBrows Fix It si pana la finalul anului vom avea disponibil si al 4-lea produs, serul pentru regenerarea genelor. Produsele se regasesc in reteaua Douglas si pe site-ul nostru, www.ibrows.ro. Ne extindem international cu pasi mici dar siguri, fiind listati pe Amazon USA, iar curand si in alte tari.” – Darius Stanese

Tot in cadrul celebrarii a zece de activitate a studioului iBrows, a fost relansat si site-ul www.ibrows.ro, care beneficiaza de o interfata imbunatatita, mult mai prietenoasa, si de un design fresh si actual, in acord cu noua identitate de brand si cu schema cromatica care alatura acum auriul stralucitor, simbol al frumusetii infinite, care trece dincolo de stele, smaraldului nobil si sofisticat.

Platforma www.ibrows.ro faciliteaza accesul atat la serviciile premium de pensat profesional cu ajutorul pensetei realizate la studio, acestea putand fi rezervate cu usurinta, in baza calendarului integrat care afiseaza in timp real intervalele disponibile pentru programari, cat si la produsele-tratament pentru regenerarea sprancenelor si a parului, care pot fi comandate si livrate oriunde in lume.

De asemenea, formulele regenerante iBrows sunt disponibile si in reteaua de magazine Douglas, partener de incredere si sustinator activ al brandurilor romanesti performante, precum si pe Amazon USA.

Aniversarii de 10 ani iBrows i s-au alaturat Nespresso, marca de cafea cu care studioul isi intampina de fiecare data clientele, Sloop cu ale sale smoothies delicioase realizate din ingrediente naturale care hranesc corpul si ii asigura nutrientii necesari pentru a avea energie, vitalitate si pentru a se regenera in mod optim, Familia Darabont – vinuri romanesti din inima Crisanei, obtinute din struguri alesi cu atentie, Douglas si MagnaPharma care au oferit invitatilor cadouri constand in produse de ingrijire si make-up.

Experienta unui eveniment memorabil nu ar fi fost completa fara momentele atent pregatite de catre magicianul Darisian Luncanu, Alexandru Baditoaia – sushi chef Argentine Herastrau, care a sustinut un show live de preparare a sushi-ului, Marian Vasilescu care au incantat oaspetii cu vocile lor minunate, si Maria Magdalena Georgescu, specialist in programare neurolingvistica, care a sustinut sesiuni extrem de interesante de introducere in antreprenoriatul de succes.
———————-

Despre iBrows Studio

iBrows Studio este primul studio din Romania dedicat artei pensatului profesional, care alatura serviciile premium pentru clienti, programelor educationale de formare/perfectionare a specialistilor in domeniu. In decursul a zece ani de activitate, fondatorul conceptului iBrows, Darius Stanese, a dus pensatul clasic cu penseta la cel mai inalt nivel, concentrand experienta acumulata in cadrul singurelor cursuri de pensat profesional organizate atat la sediul iBrows, cat si in cele mai mari orase din tara, si dedicandu-se in egala masura cercetarii si dezvoltarii de produse-tratament pentru regenerarea sprancenelor, intr-o munca de pionierat rasplatita cu rezultate pe masura.

Inca de la fondarea iBrows Studio, in toamna 2013, Darius Stanese a adus in permanenta plus valoare artei pensatului profesional, fiind primul care a gandit de la A la Z o structura complexa de cursuri de pensat, care a lansat un design de penseta din titan in parteneriat cu liderul global Rubis, si care nu a ezitat sa se alature medicilor care efectueaza proceduri de transplant de sprancene in clinici de prestigiu, oferind consultanta de specialitate.

In anul 2021, activitatea iBrows Studio s-a extins in zona cosmeticii de inalta clasa, prin lansarea liniei de produse naturale ultra-performante pentru regenerarea parului, disponibile atat la sediul din Blv. Aviatorilor nr.51-53 si pe platforma www.ibrows.ro, cat si in reteaua magazinelor Douglas, pe www.douglas.ro si pe site-ul Amazon SUA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *