Quote

Reduceri cool la Meli Melo

Se anunță un Black Fiday trendy! Meli Melo Paris anunta ca va acorda un discount de 30% de Black Friday, aplicabil la toata gama de produse, atat cele de fashion & accesorii, cat si la gama de home & deco.

Discountul vizeaza piesele din colectia de toamna-iarna „Rendez-vous avec toi-même”, respectiv bijuterii (cercei, coliere, brăţări, inele, pandantive, broşe), accesorii pentru păr, accesorii clasice (genţi, portofele, curele, eşarfe, pălării, ochelari de soare, mănuşi, căciuli, fulare), accesorii pentru copii, precum si articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, dar si toate obiectele de decoratiuni interioare.
Discountul de 30% se acorda in perioadele 15 -17 noiembrie 2019 si 22 – 24 noiembrie 2019, fiind valabil atat in magazine, cat si pentru cumparaturile online din melimelo.ro
Discountul de Black Friday nu se cumuleaza cu alte oferte si beneficii existente la aceste date in magazine.

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 62 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 2 department stores, 7 magazine deco, 3 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine in Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum si un online shop: melimelo.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *