Quote

Recunosc, păcătuiesc și vara aceasta. Cu Sevensins!

Nu sunt nici pe departe vreo fană a statului la plajă. Însă îmi place mult să înot în piscine închise sau în orice mare, lac ori ocean am la îndemână, dar numai la orele mici ale dimineții sau spre apus, fugind în mod cosntant de soarele puternic. Evident că, de dragul modei, am o colecție remarcabilă de costume de baie, pe care chiar ar fi cazul să le și port, nu doar să le probez, nu-i așa?! Cu mare bucurie și curiozitate am primit deci invitația de a descoperi, fix în prag de vară, cele mai en-vogue piese din noua colecție de costume de baie din magazinul SevenSins – cel pe Orzari nr. 3, fix pe colț Calea Călărași cu Delea Veche.
Jocul de-a vacanța și de-a lungile zile fierbinți și trendy ale verii de abia acum începe!

Sevensins - colecția dr costume de baie 2017

Sevensins – colecția dr costume de baie 2017


IMPRIMEURI FLORALE

Noua colecție de costume de baie disponibilă pe SevenSins.ro propune culori intense, combinații cromatice electrizante și imprimeuri florale menite să asigure buna dispoziție în zilele relaxante de vară.

Noile costume de baie disponibile pe SevenSins.ro au un aer actual, pentru o apariție remarcabilă la plajă sau la piscină. Doamnele și domnișoarele care poartă aceste piese cu o atitudine pozitivă și încrezătoare, pot fi sigure că vor atrage admirația celor din jur.

Imprimeurile florale sunt bine reprezentate în colecție. De la flori mici până la flori supradimensionate, imprimeurile florale controlează volumele și mută atenția în zonele care avantajează, camuflând micile imperfecțiuni.


CULORI VIBRANTE

Costumele de baie pentru femei propuse pentru această vară au culori electrice și îmbinări cromatice îndrăznețe. Roz, galben, oranj, roz, fucsia, verde, bleu sau turcoaz sunt doar câteva dintre culorile regăsite în noua colecție de costume de baie, uni sau în combinații vibrante.
Datorită jocurilor cromatice și îmbinărilor, piesele pot pune în valoare zonele de interes ale corpului sau, dimpotrivă, le pot ascunde pe cele mai puțin flatante.

FLATEAZĂ ORICE SILUETĂ
Costumele de baie sunt disponibile cu măsuri de la S la 4XL, astfel că indiferent de siluetă, există un costum de baie ideal în colecția SevenSins.ro. Fie că au un bust generos sau unul care ar necesita ceva ajustări, o siluetă prea plină sau una de-a dreptul băiețoasă, doamnele și domnișoarele pot alege dintr-o colecție de peste 150 modele de costume de baie.


DETALIILE CONTEAZĂ!

Modele actuale au cu detalii inspirate de lenjeria intimă a momentului.
Dincolo de modelele clasice ale sutienelor (demi-cup cu push up, triunghi), colecția cuprinde și modele de sutien a căror linie modernă este inspirată de una dintre tendințele momentului în ceea ce privește lenjeria intimă: baretele care completează forma sutienului și marchează sânul.
Acestea conturează sânii și sunt ideale pentru femeile care vor să își pună în evidență bustul printr-un artificiu vizual de efect.

DESIGN ȘI FUNCȚIONALITATE
Modelele de costume de baie propuse de SevenSins.ro pentru această vară îmbină designul cu funcționalitatea. Există astfel opțiuni pentru orice tip de siluetă sau formă a corpului.
Costumele de baie întregi sau cu decupaje subțiază silueta, în timp ce costumele de baie deux-piece propun un joc cromatic care evidențiază zonele care avantajează. Push-up-urile detașabile rotunjesc sânii indiferent de mărimea cupei, iar bretelele ajustabile și detașabile permit atât o susținere fermă, cât și un bronz uniform.

Toate piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *