Quote

Reconturează-ți frumusețea

Uită tot ce știai până acum despre tratamentele de înfumusețare și saloanele cosmetice, despre cum trebuie să arăti după sau care este durata efectelor tratamentelor obișnuite.
Pășește în noua eră a frumuseții, o paradigmă în care inovația se îmbină cu zeci de ani de cercetare, în care rutina zilnică de îngrijire de acasă este în perfectă armonie cu tratamentele profesionale, obținându-se astfel rezultatele vizibile și de lungă durată, la care am putut doar visa până acum.

Marine Contour advanced esthetics & skin-care

Marine Contour advanced esthetics & skin-care

redefinește conceptul de estetică personalizată printr-un spațiu care te desprinde de cotidian și printr-o atmosferă unică, exclusivistă, bazată pe intimitate 100%, servicii premium individualizate și tot confortul de care ai nevoie pentru a te simți mai răsfățată ca niciodată. Iar când efectele sunt uimitoare încă de la primul tratament, fără intervenții chirurgicale, fără proceduri injectabile, fără disconfort sau reacții adverse, vei ști că ai descoperit ultima generație de proceduri non-invazive care au revoluționat industria esteticii din întreaga lume.

Marine Contour împreună cu Laboratoarele Mesoestetic PharmaGroup – Nr. 1 Mondial în depigmentare, terapii antiaging și remodelare corporală reușesc să sfideze timpul și să țină pe loc tinerețea, luminozitatea, catifelarea, fermitatea.
9 din 10 femei sunt îngrijorate de felul în care arată corpul lor și, în același timp, 70% dintre oameni s-au simțit la un moment dat inconfortabil din cauza aspectului corpului lor. Dacă la toate acestea adăugăm și problemele legate de ten și lipsa timpului, care nu ne permite să trăim 365 de zile anual în stilul de viață sănătos despre care citim în cărți, realizam că pielea noastră are nevoie de atenție și îngrijire specializate.
Acnee, pete, căderea parului, vergeturi, celulită, riduri, cearcane, lipsa fermității pe brațe și picioare, mai mulți centimetri în talie decât ne dorim, toate își găsesc tratamentul personalizat la Marine Contour, locul unde frumusețea interioara și cea exterioară se regăsesc și se potențează una pe cealaltă.

Atât echipamentele, cât și gamele de produse farmaceutice mesoestetic regăsite în cadrul Cabinetului Marine Contour sunt rezultatul deceniilor de cercetare științifică, expertizelor medicale și studiilor dovedite științific, motiv pentru care au fost premiate și recunoscute la nivel mondial, fiind poziționate în topul celor mai bune, sigure și eficiente din industria esteticii medicale.

Celebrități precum Madonna, Jennifer Aniston, Penelope Cruz sunt câteva nume care se bucura de rezultatele spectaculoase ale tratamentelor faciale și corporale mesoestetic.
Și pentru că avem în față o vară întreagă cu vacanțe pe cele mai frumoase plaje, cu zile întregi în care vrem să ne pierdem pe străzile celor mai frumoase orașe sau cu cele mai fierbinți petreceri pe acoperiș, primul lucru pe care ni-l dorim este să ne simțim confortabil în corpul nostru, iar pentru aceasta s-a inventat CelluliShock – tratamentul revoluționar de eliminare a celulitei.
Un tratament dinamic cu 10 sesiuni personalizate în urma diagnozei, CelluliShock acționează pe mai multe niveluri, concentrându-se asupra microcirculației, sistemului limfatic și țesutului adipos pentru a garanta, în cinci săptămâni, eliminarea celulitei și prevenirea apariției ulterioare a acesteia.

Acest tratament este 100% adaptat și personalizat nevoilor fiecărei persoane. Acționeaza pe șase zone strategice ale corpului: picioare, abdomen și șolduri, fese, coapse, bărbie dublă, brațe. Toate aceste zone se pot trata fie individual, fie împreună pe durata aceleiași sesiuni, pentru a obține o definire perfectă a siluetei.
Microcirculația este stimulată, existând un efect antiedematos și producându-se lipoliza: se reduc numărul și mărimea celulelor adipoase, crește sinteza de elastină și colagen, iar pielea se restructurează, devenind mai fermă, mai frumoasă și mai sănătoasă.

Pe durata celor 5 săptămâni de tratament și după acesta, se recomandă pentru acasă aplicarea de produse farmaceutice mesoestetic pentru a maximiza și potența rezultatele obținute în cadrul clinicii, asigurându-se astfel mărirea eficienței și prelungirea cât mai mult a rezultatelor spectaculoase obținute.
Recuperează-ți încrederea în tine, dar și confortul cu propria imagine din oglindă! Viziteaza Centrul Marine Contour, locul de vis în care îți regăsești încrederea în tine, îți redefinești frumusețea, echilibrul și te simti bine în propria piele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *