Gallery

Recomandări de cadouri speciale cu buget cool! (partea I)

Astăzi vreau să îţi fac câteva sugestii de cadouri cool, cu un buget excelent. Pentru doamnele si domnisoarele dragi din jurul tău. Cadouri care, cu siguranţă, le vor încânta, căci este vorba de pachete cu arome si preţuri speciale de Sărbători!

O ATINGERE DE AUR: Pachetul C-THRU Golden Touch:
Eau de Toilette, 30ml + Deo Spray, 150ml – preț 32 lei (deo CADOU)

Pentru femeia sofisticată și îndrăgostită de reflexele aurii, sărbătorile sunt încă un prilej pentru a străluci. Golden Touch este parfumul ideal pentru cele care construiesc aproape involuntar, în jurul lor, o aură de mister.
Combinația generoasă a notelor de vârf de bergamotă, portocale roșii și coacăze conturează spiritul elegant al iubitoarelor de rafinament. Piersica, iasomia și pruna descriu latura sofisticată și puternic feminină, în timp ce moscul, lemnul de santal și patchouli spun povești despre farmecul irezistibil al încrederii în sine.

BLACK, FOREVER: Pachetul C-THRU Black Beauty
Pachet Eau de Toilette, 30ml + Deo Spray, 150ml – preț 32 lei (deo CADOU)

Împletitura intrigantă a parfumului Black Beauty reprezintă imaginea femeii misterioase al cărei univers este trasat cu note de citrice și condimente ce te duc cu gândul la seri romantice petrecute în faţa şemineului.
Adierea ce o învăluie este îndulcită cu o inimă de vanilie și orhidee, ambele transpunând eleganța sentimentelor nobile și înclinația către artă și frumos.
Şi totul se termină în arome de ambră, patchouli și lemn de santal.

GRĂDINA FERMECATĂ: Pachetul C-THRU Lovely Garden
Pachet Eau de Toilette, 30ml + Deo Spray, 150ml – preț 32 lei (deo CADOU)

Bogăția naturii este transpusă în Lovely Garden, iar cele etern îndrăgostite de generozitatea covărșitoare a roadelor naturii se vor regăsi în accentele parfumului.
Notele de vârf descriu pictura olfactivă a unui paner cu fructe precum pere, smochine, piersici și mere roșii. Zâmbetul diafan și gingășia unei priviri sunt imortalizate în inima parfumului din iasomie, trandafir și caprifoi, iar lotusul descrie eleganța naturală a spiritelor libere.
Întregul tablou este completat de notele de mosc și de accente lemnoase.

ILUZII FRUMOASE: C-THRU Pure Illusion
EDT 50 ml – 43 lei, EDT 30 ml – 32 lei, Deo Spray 150 ml – 12,5 lei

Şi, pentru că îmi plac la nebunie iluziile optice, cele care îţi pun mintea şi percepţiile la încercare, ca un joc perspicace, nu mă pot abţine să nu îţi recomand încă un cadou extrem de inspirat, pentru persoanele dragi, smart, cu personalitate:
Pure Illusion de la C-THRU.
Inspirat din luciul metalului şi transformând caracteristicile acestuia în nuanţe parfumate. O explozie de arome floral-fructate cu note subtile, lemnoase.
Notele de vârf – precum bergamota, piersica albă şi coacăzele – descriu la prima atingere a pielii spiritul energic al femeii dinamice.
Latura elegantă şi puternică în acelaşi timp, dar şi simţul pentru frumos sunt dezvăluite în inima parfumului, în alăturarea iasomiei cu bujorul alb. Notele de bază – lemnul de santal, moscul alb şi vetiverul – încununează parfumul femeii sexy cu atitudine debordantă şi farmec acaparant.
Surpriză şi iluzie optică amuzantă, sticla ascunde în parfum mici sfere de cristal, ce urmează drumul lichidului înmiresmat, fără a părăsi, însă, sticla cu luciu auriu.


C-THRU – faţetele femeii moderne, unice, puternice, reinventându-se în fiecare zi printr-o singură pulverizare. C-Thru – See through youself – locul de intersecţie eleganţei, seducţiei, romantismului, , atitudinii provocatoare şi provocărilor urbane zilnice.
Revin mâine cu noi şi noi idei de cadouri speciale, pentru persoanele speciale din jurul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *