Quote

Real Santa is coming from Provence

🎁=🌲Jingle bells, jingle bells
Am început să mă trezesc fredonând colinde, random și în surdină, în fața tastelor. Și să dau iama prin stocul de ceaiuri cu aromă de scorțișoară și portocale. Așa-i că și tu ai intrat deja în febra Sărbătorilor? Și că te bucuri din plin de atmosfera de poveste și te gândești la ce cadouri să faci anul ăsta?!
dar cum ar fi dacă… ai face cadouri cool celor dragi si, prin asta, să și generezi replantări în padurile din România?! Isn’t that cool or what?!

Săptămâna trecută am aflat despre o campanie fix pe sufletul meu: pentru orice cutie-cadou din campania Best of Trees pe care o cumpărăm în decembrie, L’Occitane en Provence redirectioneaza o parte din bani pentru plantarea unui copac. Stejarul etichetat deja de mine – mic-mic acum, dar falnic peste decenii – îmi poartă numele si cu siguranță si mult din suflet!

Pe scurt, prin conceptul Best of Trees , L’Occitane en Provence oferă un cadou naturii prin plantarea unui copac la fiecare pachet cadou pe care îl cumpărăm.

💖 Felicitări pentru inițiativa inedită; ar putea fi un exemplu pentru multe branduri si instituții! 👏

🎁=🌳 L’Occitane, unul dintre cele mai iubite branduri de cosmetice din ingrediente naturale, s-a alăturat proiectului PUR, cu scopul de a ajuta la regenerarea ecosistemelor și, totodată, de a proteja natura sălbatică. Anul acesta, L’Occitane te ajută să dăruiești cel mai bun cadou și să devii și tu ajutorul lui #RealSanta, prin achiziționarea pachetului cadou L’Occitane Best of Trees. Iar un copac va fi plantat în pădurile din Transilvania.

💖 #RealSanta dăruiește tot anul:
O rază de soare, copacii înmuguriți primăvara, roua dimineții. Natura este adevăratul Moș Crăciun, ale cărui secrete L’Occitane le-a cuprins în produsele de îngrijire pentru ten, corp și păr.
De peste 40 de ani, L’Occitane valorifică și protejează comorile ascunse în lumea plantelor din Provence, observând natura pentru a crea formule cosmetice naturale eficiente. În colaborare directă cu peste 130 de fermieri francezi și 10.000 de culegători, compania se asigură că ingredientele utilizate sunt de cea mai înaltă calitate și că sunt furnizate într-un mod cât mai sustenabil.

🌲🌳 Din dorința de a proteja bogăția naturii, biodiversitatea și a lupta împotriva schimbărilor climatice, L’Occitane a demarat acest parteneriat cu PUR – Asociația de Caritate pentru Conservare Globală, fiind astefl inițiat Programul L’Occitane de Plantare a Arborilor Autohtoni, cu scopul de a ajuta la regenerarea ecosistemelor forestiere din România și din alte zece țări.

Haide să ne alăturăm proiectului cât mai mulți acum, în decembrie și, prin achiziționarea unui pachet cadou Best of Trees, să dăruim un cadou naturii – un copac va fi plantat într-o zonă forestieră din Transilvania.
Setul cadou conține o cremă de mâini cu unt de Shea 150 ml și ulei de duș cu migdale 250 ml.

💖🌲🌳Oare de ce nu mă miră absolut deloc faptul că L’Occitane este și se menține în topul preferințelor consumatorilor în alegerea cadourilor de Crăciun pentru cei dragi?!
We wish you a merry Christmas and many trees to come!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *