Quote

Răsfățul nostru cel de toate verile și de toate simțurile

Pe lângă soare, verde infinit, albastrul senin al cerului și albastrul turcoaz al mării, vara înseamnă mai ales răsfăț. Fructe delicioase, beție de flori parfumate, vacanțe relaxante, petreceri cu muzica cea mai cool și dans până-n zori, evadări tonice de weekend. Așa că astăzi am ales să scriu despre răsfăț. Despre răsfățul tuturor simțurilor, prin culori, arome, atingeri, senzații care ne învăluie, zi de zi, întreaga vară…

Să înceapă deci răsfățul dat la maximum! 🙂 Și să ne bucurăm de soare, de week-end, de vară!

#MÂNGÂIERI EXOTICE PE PIELE
Tocmai lansată, gama de îngrijire corporală Byzantium de la Tesori d’Oriente caracterizează perfect răsfățul oriental, care încântă toate simțurile. Parfumul produselor se menţine timp ȋndelungat, iar crema de duş şi cea de baie hidratează intens pielea, de la prima aplicare (Apă de toaletă 100 ml, 27lei, Cremă de duş 250 ml, 12lei, Cremă de baie 500 ml, 19lei).

Tesori d’Oriente lansează Byzantium, o gamă ce răsfață pielea și simțurile, este inspirată din bogăția de culori, decorațiuni de lux și arome exotice ce au definit legendarul oraș din Antichitate.
O plimbare printre clădirile somptuoase, cu mozaicuri bizantine și cu parfumuri create din ingrediente rare, este călătoria din vis pe care ritualul de îngrijire o imaginează.

Răsfăț senzual pentru zeițe, cu aromele Bizanţului Antic
Parfumul gamei Byzantium este intens şi unic prin amestecul eclectic de ingrediente orientale. Povestea debutează cu notele de scorțișoară, migdale și mimoze delicate. Pe măsură ce se aşază, notele de mijlocde miere și trandafir negru dezvăluie enigme din Antichitate, iar finalul grandios vine cu notele lemnoase de oud, (supranumit și Lemnul Zeilor), vanilie, mosc alb și cacao.

Trandafirul negru, o raritate din Estul mistic
Cele două ingrediente principale ale gamei Tesori d’Oriente Byzantium sunt, de altfel, labdanumul, o rășină cu o aromă puternic lemnoasă, și trandafirul negru, ingredientul vedetă care se găsește doar în zona Halfeti, un sat tradițional din Turcia. Este un trandafir rar, cu nuanțe roșiatice închise și are un parfum senzual, misterios, potrivindu-se perfect cu aroma caldă a labdanumului, într-un mozaic de miresme exotice.

#CULOARE ÎN PĂRUL TĂU
Pomegranate + hair + color = love!
Ingredientul principal al gamei Wash&Go pentru păr vopsit este rodia, binecunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, implicit de menținere a culorii şi sporire a luminozităţii acesteia. Pe langă acțiunea puternic antioxidantă şi fixatoare de culoare a taninilor, extractul de rodie conține și vitamine cu acțiune fortifiantă și hrănitoare pentru firul de păr și la menținerea unui scalp sănătos și hidratat.

Șamponul Wash&Go pentru păr vopsit – 400 ml – 11,4 lei sau 750 ml – 18,9 lei – este îmbogățit cu formula Volume Plus, pentru extra volum. Inspirat de proprietățile rodiei de intensificare a culorii, șamponul păstrează vitalitatea nuanţei şi strălucirea timp ȋndelungat după vopsire, conferindu-i părului volum de la rădăcină. Aroma delicată & fresh transformă ritualul de spălare a părului ȋntr-un moment de răsfăţ.

Balsamul Wash&Go pentru păr vopsit – 180 ml – 8,1 lei – acționează perfect în completarea șamponării. Noua formulă descurcă firele, le hidratează și hrăneşte fără să încarce,lăsându-le strălucitoare şi uşor de pieptănat. Extractul de rodie fortifică și protejează culoarea părului, menținându-i intensitatea și luciul.

#AROME
Noile deo natural spray-urile de la C-THRU, cu sistem de pulverizare dozată – 75 ml, 20,5 lei – sunt perfecte pentru a ȋmprospăta pielea printr-o aplicare rapidă, învăluindu-ne ȋntr-un parfum diafan, subtil, ce se menţine timp de câteva ore. Pot fi reaplicate şi, datorită ambalajului, sunt ideale atât pentru a fi luate ȋn vacanţă, cât şi pentru a fi accesoriul lejer zilnic, purtat ȋn geanta de zi, pentru o doză fresh mereu la ȋndemână.

C-THRU DNS Glamorous
conferă statutul #makeastatement – un efect răcoritor în nopțile călduroase de vară, prin notele fresh de citrice, iederă și mere. Notele florale din inima parfumului – lăcrămioarele, iasomia și liliacul romantic – completează visul unei nopț, iar atini de vară. Iar acordurile finale de cedru și chihlimbar sunt seducătoare, perfecte pentru femeia misterioasă, cu o eleganță atemporală.

Deodorantul natural spray C-THRU Emerald Shine
Parfumul are la bază notele lemnoase de mosc, cedru și lemn de santal, definitorii pentru mireasma parfumului verde-crud, continuă cu inima bogată în note florale precum trandafir, violete și crin, pentru a ajunge la notele care au început totul – lotus, citrice, coacăze și mure. Nonconformistă, femeia care îl poartă este cu siguranță îndrăgostită de viață și de natură.

C-THRU DNS Black Beauty
Parfumul femeilor neînfricate, cu stil clasic. Aroma parfumului debutează cu citrice și ingrediente piperate. Notele de mijloc sunt feminine, cu vanilie și orhidee. Actul final este alcătuit din notele exotice de santal, paciuli și ambră, un mix eclectic de ingrediente senzuale, potrivit pentru nopțile de vară cu lună plină când magnetismul femeii C-THRU este la apogeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *