Gallery

Rasfat pentru piele, inainte de Craciun

Ce îmi doresc eu de la Moşu”? Lista este atât de lungă, încât cu greu îmi dau seama unde începe şi unde (pare) că se termină. Dar astăzi vreau să mă opresc doar asupra lucrurilor absolut vitale, cele fără de care simţim că nu putem trăi.
(Ştii despre ce vorbesc, nu? Sentimentul ăla pe care îl ai în faţa unor pantofi absolut senzaţionali, a unei rochii trăsnet sau a unui ruj bestial, nu? Îţi trebuie NEAPĂRAT, fără ele nu mai ai linişte.) 😉

După vacanţele lungi şi solicitante în ultimele două luni, cu vântul şi uscăciunea din aerul rarefiat din Tibet, canicula din junglele nepaleze şi soarele puternic şi deshidratarea din Cuba, tenul meu plângea şi ţipa după un tratament cosmetic special. Aşa că invitaţia fetelor de la NoMasVello să testez în premieră două tratamente faciale deosebite a picat cum nu se poate mai bine.

PRIMUL TRATAMENT:
O PIELE IMPECABILĂ –
CURĂŢAREA ÎN PROFUNZIME PRO SKIN

NoMasVello tratament cosmetic de curatare

NoMasVello tratament cosmetic de curatare


Tehnologia cu Ultrasunete, una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții, mi-a promis o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul. Şi s-a ţinut de cuvânt!

Prin Ultrasunetele și Energia Galvanică, pe baza unei spatule din nichel, acest tratament funcționează fără produse chimice, eliminând celulele moarte şi reactivând circulaţia din zonă, prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare.
O metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă în urma căreia am observat că pielea este mai catifelată, mai luminoasă şi mai hidratată, punctele negre au dispărut, iar porii s-au închis.

PASUL 1. CURĂȚAREA DE BAZĂ
Acest tratament este indicat pentru toate tipurile de piele și are rolul de a efectua o curățare în profunzime a tenului prin care toate impuritățile, celulele moarte și punctele negre sunt eliminate.

PASUL 2. MAXIMIZAREA REZULTATELOR ADĂUGÂND 4 TIPURI DE TRATAMENTE ÎN FUNCȚIE DE NEVOI
Pentru o piele deshidratată, cu riduri sau pentru pielea lăsată , se recomandă curăţarea nutritivă a feţei, cu ajutorul Roll-on-ului Dermactif şi a Fluidului Facial Revitalizant Nomasvello, care penetrează în profunzime pielea datorită energiei galvanice și a ultrasunetelor.
Pentru o piele agresată de diferite tratamente și de factorii radicali se recomandă curățarea regenerantă a feței, o Masca de aloe vera fiind folosită în timpul tratamentului, pentru oxigenare în profunzime.
Pentru a încetini îmbătrânirea pielii se recomandă curățarea activ facială ce ajută la prevenirea efectelor radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea prematură a pielii.
Pentru un ten matur care are nevoie de o îngrijire specială se recomandă curățarea și rejuvenarea tenului. La 24 de ore după efectuarea tratamentului de curățare, se efectuează tratamentul de rejuvenare facială cu IPL.

PASUL 3. ÎNGRIJIREA ZILNICĂ A PIELII
După tratament nu înseamnă că ai terminat! Efectul poate fi prelungit cu Cremele și fluidele faciale NoMasvello, ideale pentru a hrăni pielea, zi de zi.

DE CE MI-A PLĂCUT TRATAMENTUL DE CURĂŢARE NOMASVELLO:
Este rapid (durează doar 20 min) şi nedureros. Şi sigur, în lipsa agresiunii manuale sau cu vreun device agresiv neexistând riscul producerii unor leziuni cutanate.
Oferă o curățare în profunzime pentru toată faţa şi la baza gâtului fără a fi nevoie să utilizați produse chimice.
Şi poate fi combinat, chiar în aceiaşi zi, cu orice alt tratament de fotorejuvenare IPL şi Activ Facial LED îţi recomandă cosmeticiana ta.

###
AL DOILEA TRATAMENT TESTAT:
TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE ŞI VIAŢĂ PLINĂ DE CULOARE
– REÎNTINERIREA TENULUI PRIN CROMOTERAPIE

Tratament LED NoMasVello

Tratament LED NoMasVello


Tot la NoMasVello am testat, la câtevva zile după tratamentul de curăţare, şi tratamentul facial LED +Esthetic.
Un tratament care te ajută să obții rapid si fara durere o piele întinerită, prin restabilirea prospețimii, fermității, fineții și luminozității epidermei.

CUM ACTIONEAZA TERAPIA CU LED+ESTHETIC?
Tratamentul facial LED+Esthetic actioneaza prin fototerapie (photocare), emitând lungimi de undă diferite, vizualizate prin diferite culori luminoase. Eu am perceput-o ca pe o cromoterapie. Iar pielea mea – ca pe o baie de lumină şi revitalizare.
Lumina Galbena stimulează activitatea sistemului nervos central

Lumina Verde/Albastra activează drenajul limfatic prin transformarea limfei din consistență geloidă într-una fluidă

Lumina Roșie stimulează circulația sangvina, regenerarea celulelor
Efectele tratamentelor faciale cu LED sunt accelerate daca inainte se efectueaza o curatare faciala in profunzime cu ProSkin, prin care tenul este pregatit sa absoarba din plin produsele profesionale No+Vello aplicate.
Acestea intensifică rezultatele tratamentelor cu LED+Esthetic si pot fi achizitionate si pentru a le utiliza acasa, de doua ori pe zi.

Ce contin produsele utilizate in cadrul acestui tratament facial:
– Roll-on-ul Dermactif are colagen in stare pura, argilerina, alantoina, extras de ceai verde si pantenol, ingrediente active ce asigura pielii un aspect intinerit si diminueaza aparitia ridurilor.
– Spray-ul anti-imperfectiuni este folosit in tratarea tenului gras (cu acnee, puncte negre sau puncte de grasime), continâns acid salicilic, lipozomi si acid citric, cu rol de exfoliant şi anti-sebum.

DE CE MI-A PLACUT TRATAMENTUL LED DE LA NOMASVELLO?
Tratamentele faciale sunt personalizate, realizându-se în funcție de caracteristicile unice ale fiecăreia dintre noi. Şi, bine de reţinut, sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru tenul bronzat.
După tratament am observat un ten mai luminos, mai ferm, o piele vizibil mai fermă și mai întinsă.

Să fie deci rehidratare, să fie reîntinerire, să fie ten luminos şi impecabil! Un Mosh darnic şi inspirat îţi doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *