Quote

Rafinament și eleganță în designul interior

#Materialele KUMA – Rafinate, elegante, prietenoase cu mediul
KUMA iubește provocarea și nu se oprește niciodată să revoluționeze standardul comun al materialelor pentru lavoarele de baie și blaturile pentru bucătării, împingându-l dincolo de limite, cu concepte ce au un impact vizual extraordinar. KUMA nu încetează să uimească prin capacitatea sa de a oferi soluții personalizabile, capabile să satisfacă orice nevoie și să pună în valoare orice spațiu – privat sau public.

Preocuparea KUMA în ceea ce privește dezvoltarea de materiale este aceea de a crea materiale cu un impact vizual deosebit, rezistente, ușor de întreținut, dar și prietenoase cu mediul. Marmura și granitul KUMA sunt materiale cu un impact redus asupra mediului și caracteristici vizuale și tehnice deosebite.

Noua strategie europeană Green Deal – esențială și pentru România, vine să întărească noțiunea de produs “concept by design”, o abordare axată pe siguranță, de la tehnologia propusă și până la noțiunea de sustenabilitate. Este o filozofie care împinge lucrurile spre inovare și creșterea durabilității produsului. KUMA este pregătită pentru aceste provocări și continuă să dezvolte tehnologii “verzi” în producerea obiectelor sanitare, împreună cu cei mai mari furnizori de materie primă.

#Marmura și granitul KUMA
Sunt materiale turnate, formate din granule de marmură sau granit naturale, și rășini. Suprafața lor este acoperită cu un gelcoat sanitar fără pori care conferă rezistență, impermeabilitate, proprietăți antibacteriene și anticalcar. Și în cazul materialelor care încorporeaza quartz-uri sau scoici sidefate, KUMA folosește piatra naturală sau așa numitele „mother Pearls” și nu componente artificiale.

Desigur, aceste materiale naturale, împreună cu certificările anuale care atestă performanța produsului, plasează KUMA în topul producătorilor de profil din Europa, iar clienții își doresc ca aceste produse să dețină certificate garantate.

Aceste materiale se întrețin ușor cu produsul de întreținere KUMA, suprafața acestora, fiind ușor de curățat. Finisajul marmurei și granitului KUMA poate fi lucios sau mat satinat. Avantajul acestui finisaj satin este acela că micile zgârieturi superficiale inerente uzului cotidian nu sunt vizibile pe suprafața produsului.

Produsele KUMA îmbină tehnologia și design-ul danez cu atenția minuțioasă pentru detalii. Fiecare produs este realizat la comandă, cu dimensiuni, forme și culori la alegere, cu boluri turnate în suprafață continuă cu blatul. Modelele versatile, design-ul pur și liniile fluide ale colecțiilor KUMA se adaptează perfect oricărui stil de ambientare – modern minimalist, contemporan, industrial sau clasic.

KUMA dezvoltă permanent concepte pentru băi și bucătării și o tehnologie care permite obținerea de produse exclusiviste, de calitate superioară. Este un proces continuu, o căutare perpetuă pentru a obține produse de calitate înaltă și cu o durată de utilizare maximă. Certificările companiei, cu auditori de renume internațional, dau credibilitate și acces în proiecte de mare anvergură.
“Fii Diferit. Alege Designul. Alege KUMA”

#KUMA România
Este o companie daneză-română înființată în 1998, subsidiară a KUMA A.S. din Danemarca.
Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producție și fabricație, permit obținerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piața din România, peninsula Scandinavă și alte țări din Europa. http://www.kumaromania.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *