Quote

Puterea petalelor delicate

Florile sunt renumite pentru frumusețea și parfumul lor. Le asociem imediat în minte cu delicatețea, culoarea, finețea, farmecul inefabil al petalelor… Însă să nu uităm că ele se numără, încă din Antichitate, printre cele mai puternice remedii naturale, renumite datorită beneficiile lor pentru trup și suflet, pentru frumusețe și sănătate deopotrivă. Și că, transpuse în uleiuri esențiale sau parfumuri, au fost dintotdeauna asociate cu simboluri afrodisiace și ale seducției absolute. De la Cleopatra, la Marie Antoinette și la… Lady Gaga, epocă de epocă, fără excepție!

elmiplant skin moisture noapte
#NUFĂR
Nufărul este recunoscut pentru proprietăţile calmante şi revigorante, iar prezenţa sa ȋn compoziţia celor două lansări Skin Moisture ajută tenul să dezvăluie un aspect radiant, suplu, neted, strălucind de sănătate. Căci elmiplant a lansat Skin Moisture cu Nufăr – pentru revitalizare si hidratare întreaga zi.

Pielea este răsfăţată de la prima atingere, devine catifelată şi este hrănită ȋn profunzime datorită formulelor pe bază de extracte 100% naturale, obţinute prin metode blânde, eco-friendly, care asigură păstrarea proprietăţilor substanţelor active.
Skin Moisture rămâne la aceleaşi principii şi in cazul noilor produse, fiind o gamă ce reprezintă un sistem complet de ȋngrijire a tenului, bazat pe expertiză clinică şi o cunoaştere ȋn profunzime a puterii naturii.
Cremele sunt potrivite pentru toate tipurile de ten, fiind fără parabeni, parafine sau coloranţi. Afla noutatile de pe www.facebook.com/elmiplant/ si www.instagram.com/elmiplant/

Secrete dezvăluite– Nufărul şi HYDRA FUSION 360
HYDRA FUSION 360 – un complex avansat de ingrediente hidratante și antioxidante– ajută la susţinerea echilibrului natural de hidratare și la asigurarea resurselor suplimentare necesare pentru o senzaţie de hidratare imediată ce se prelungește până la 5 zile de la ultima aplicare. Iar pielea este protejată împotriva îmbătrânirii premature.


Crema de zi revitalizantă & 24h hidratantă Skin Moisture cu Nufăr 100% natural – 14,32 lei

Datorită texturii uşoare, pătrunde rapid ȋn piele şi ȋngrijeşte eficient tenul ȋncă de la prima aplicare. Conţine filtre UVA/UVB care protejează tenul de razele dăunătoare ale soarelui, fiind o excelentă bază pentru machiaj. Tenul se simte hidratat, revigorat şi catifelat, ȋşi recapătă supleţea, fermitatea şi strălucirea, pielea devenind mai netedă, senzaţia de hidratare durând chiar și 5 zile de la ultima aplicare a cremei.

Crema de noapte revitalizantă & hidratantă Skin Moisture cu Nufăr 100% natural – 14,32 lei

Asigură o senzaţie instantanee de hidratare, catifelare şi de piele revigorată, aşa cum arată rezultatele demonstrate clinic. Din prima dimineaţă după utilizarea cremei, pielea ȋşi recapătă supleţea şi prezintă un aspect odihnit ca după un somn odihnitor. Pielea este hrănită şi hidratată ȋn timpul somnului, iar efectul se prelungeşte până la 5 zile.

Tesori d'Oriente Aegyptus
#CRINUL ALBASTRU DE NIL
Odată cu primăvara cea însorită și înfloritpare, Tesori d’Oriente aduce ȋn lumina reflectoarelor răsfățul florilor din cele mai îndepărtate și exotice locuri. Comorile misterioase ale Orientului inspiră specialiştii ȋn parfumerie şi produse cosmetice indiferent de anotimp, produsele Tesori d’Oriente devenind ritualuri de îngrijire și relaxare pline de seducţie, ale căror proprietăți calmante, hidratante și de revitalizare învăluie pielea în note cuceritoare, de parfumuri orientale.
Gama Tesori d’Oriente Aegyptus aduce în prim-plan un ingredient folosit încă din cele mai vechi timpuri: crinul albastru de Nil. Notele florale Aegyptus dezvăluie secretulegiptenilor din Antichitate, care foloseau această plantă și floarea sa pentru proprietățile relaxante și terapeutice.


#LOTUS

Floarea de lotus este maniera minunată a Naturii de a întruchipa renașterea, puritatea și frumusețea. Gama Tesori d’Oriente Fior di Loto are ca ingredient principal această floare misterioasă, celebră în lumea cosmeticii pentru proprietățile sale antioxidante și de regenerare a pielii.


#IASOMIE

Iasomia este recunoscută ca un remediu natural împotriva stresului, alături de proprietățile sale afrodiziace, iar floarea de iasomiereprezintăun simbol al dragostei şi delicateţii feminine.
GamaTesori d’Oriente Mosc Albrăsfață pielea cu o aromă seducătoare, care persistă timp îndelungat și încântă toate simțurile.

#LĂCRĂMIOARE ȘI FREZII

Un mix eclectic de arome floral-orientale și condimente exotice, gama Tesori d’Oriente Royal Oudaduce o mireasmă proaspătă de lăcrămioare și freezii. Ingredientele atent ȋncapsulate ȋn produsele de ȋngrijire învăluie trupul într-un parfum suav, creator de amintiri.


#FLOAREA DE PORTOCAL

Gama Tesori d’Oriente Hammam are în componența sa floarea de portocal,cunoscută pentru aroma sa dulce-proaspătă și calitățile calmante. Floarea de portocal tonifică, hidratează, revigorează și redă strălucirea pielii obosite. În combinație cu uleiul esențial de argan, floarea de portocal este secretul Naturii care ajută pielea să se pregătească pentru o primăvară plină de energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *