Quote

Push-up pentru gene!

Push-up Angel este noul mascara de la Maybelline, de care cu siguranță până și îngerii s-au îngrăgostit. Căci, sincer, este o ispită atâtde mare și o plăcere așa nevinovată, încât nu ai cum să îi reziști.

Nu cred că dependența mea pentru noul mascara vine din faptul că l-am descoperit într-o zi însorită, plină de parfum de copaci înfloriți și de cer incredibil de turcoaz – cadrul idilic perfect să te îndrăgostești, nu-i așa?!
Nu! Pur și simplu, după ce l-am aplicat o singură dată, genele mele au devenit… altfel. Muuuult mai lungi, mai curbate, mai pline. Parcă mi-au crescut unele noi așa, pe nepusă masă, precum niște aripi de fluture. Sau de îngeraș 😉

Care sunt cele 3 secrete pentru gene Push-up Angel?
Periuța curbată, special concepută pentru ca perișorii săi lungi să alungească și să curbeze genele, iar perișorii scurți să ridice și să încarce genele cu produs.

Tehnologia revoluționară, care face ca genele tale să fie rupte din Rai în 2 timpi și 3 mișcări.

Formula nouă de stilizare, care fixează genele curbate și dă efect de priviri dramatice încă de la prima aplicare.

Efectul final
Lookul chiar după o singură aplicare este de gene false, ca niște aripi de înger care dă inocent din gene. Sau… mai degrabă seducător decât inocent?

Cu ce îl putem accesoriza?
Cu orice din garderobă ne aduce starea de bine în suflet și zâmbetul pe buze. Iar un zâmbet irezistibil este cel mai bine pus în valoare de un ruj lichid roz (recunosc că la vie en rose este noul meu slogan pentru această primăvară).
Sau, de ce nu, cu un fard de pleoape în cea mai trendy nuanță a sezonului: verde crud, greenery, purtat cu atitudine de divă… angelică.
O primăvară cool să avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *