Quote

Protejează-te cu Maya!

Port Maya pentru mine, port Maya pentru tine… Poartă și tu!
Ne pregătim să ne luăm rămas bun de la 2020, un an în care am învățat să trăim cu noul coronavirus, în care ne-am luat permanent măsuri de protecție și am înțeles că sănătatea noastră este mai importantă decât orice. De aceea, trebuie să știi că suntem alături de tine chiar și în cele mai dificile momente, și ne îmbunătățim încontinuu măsurile de siguranță.

Ai o urgență stomatologică? Vrei să vii la noi? Ne bucurăm să auzim asta, iar pentru ca tu să fii în deplină siguranță când ne treci pragul, „am echipat întreaga clinică „Dr.Nassar” cu stickerele MAYA. Acestea reprezintă mijlocul absolut și imabatabil de prevenție anti-COVID. Siguranța pacientului este în continuare prioritatea noastră. Tocmai de aceea, ne bazăm pe o metodă super eficientă în materie de protecție anti-Covid, un sticker care se lipește pe orice mască și împiedică 100% aderența virusului.”, spune dr. Lorelei Nassar, medic specialist la Clinica de implantologie Dr. Nassar.

Care este atuul acestui sticker? „Nanotehnologia, substratul stickerului fiind impregnat cu biocid. Stickerul antiviral MAYA realizat din nanofibre 3D, a fost dezvoltat de către o echipă de cercetători din Technion, în cadrul Institutului israelian de tehnologie, cu scopul de a oferi protecție îmbunătățită împotriva coronavirusului, prin filtrare sporită și substanțe antivirale antiseptice suplimentare. Foarte important: Produsul a fost validat prin cercetări științifice pe bolnavi Covid. Biocidul are rolul de a neutraliza virusul. Când picăturile din expirație, tuse sau strănut vin în contact cu stickerul, acestea sunt absorbite în rețelele de nanofibre, care izolează virusul în structura lor. Dezinfectantul pe bază de iod inactivează apoi agenții patogeni. ”, adaugă dr. Nassar, încântată de noua descoperire în materie de protecție anti-COVID.

Compus dintr-o foaie de nanofibre, MAYA poate fi lipit pe o mască de protecție, îmbunătățind semnificativ eficacitatea acesteia împotriva coronavirusului. De asemenea, trebuie să știi că acest sticker e valabil timp de 24 de ore respirate prin mască. Astfel, stickerul MAYA oferă un nou concept care modernizează măștile chirurgicale standard, pentru a proteja în mod activ utilizatorii.

Alege să porți MAYA pentru tine și pentru toți cei din jurul tău, pentru că Maya îți oferă o serie de beneficii:
• Asigură o filtrare îmbunătățită a aerosolilor și a picăturilor de salivă datorită diametrului nanometric al porilor și porozității reduse. Poate fi considerat cel mai notabil avantaj al acestui sticker, care împiedică virusul să pătrundă în orice mască de care este atașat. Coronavirusul în sine este mare de 130 nanometri, ceea ce îl face suficient de mic pentru a pătrunde în măștile chirurgicale standard care au zeci până la sute de microni;
• Captează virusurile, datorită proprietăților fizico-chimice unice ale fibrei și structurii multistrat a plasturelui autocolant;
• Virușii prinși în sticker sunt neutralizați în câteva secunde de către materialul biocid.
Stickerul Maya este de unică folosință și poate fi purtat de către publicul larg și de către personalul medical, pentru a oferi o protecție suplimentară atât celor care îl poartă, cât și celorlalți – împotriva transferului de secreții respiratorii, fluide sau alte reziduuri, și pentru a evita contaminarea cu bacterii sau virusuri prezente în mucus și salivă.

Atenție însă, nu trebuie utilizat dacă știi că ai o sensibilitate la iod. În plus, nu este potrivit pentru gaze nocive și aburi; nu este adecvat pentru utilizare în sala de operații; nu este potrivit pentru medii hipoxice, operațiuni subacvatice sau stingerea incendiilor.
Stickerul MAYA oferă o protecție suplimentară în cabinetele stomatologice
„În timpul pandemiei, soluțiile dezinfectante nu sunt suficiente în cazul unităților medicale. Traficul mare de pacienți impune proceduri de dezinfecție mult mai riguroase. În acest sens, sterilizarea cu laser dă tonul siguranței maxime.

La clinica Dr. Nassar, toate tratamentele stomatologice se desfășoară în deplină siguranță. De asemenea, e important să știi că, medicii stomatologi raportează cea mai scăzută rată de infectare cu noul virus, așa cum arată un studiu recent.”, punctează dr. Nassar, implantolog cu o vastă experiență.

Maya te protejează de virusul pandemic. Alege STICKERUL CU NANOTEHNOLOGIE, impregnat cu biocid, care te ajută să rămâi sănătos. Mai multe detalii despre sickerele MAYA poți afla de la membrii echipei clinicii noastre, de unde le și poți procura.

Așadar, ești în deplină siguranță la stomatolog! Vino cu încredere și tratează-ți problemele dentare la Clinica de Implantologie Dr. Lorelei Nassar, str. Puțul lui Zamfir nr. 17, sect. 1, București sau trimite-ne un mail la contact@drnassar.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *