Quote

Protecție solară, oriunde te-ai afla!

?Pentru vacanțele mele pe coclauri îmi pun inevitabil în bagaj, de câțiva ani încoace, cele mai îndrăgite produse Photoderm cu protecție solară 50+, care să mă facă să mă simt liniștită:

Photoderm Cover Touch SPF 50+ Nuanța deschisă si Photoderm Cover Touch SPF 50+ Nuanța aurie, protecție solară minerală cu putere mare de acoperire

Photoderm Bronz SPF 30, ulei bronzant care activează și prelungește bronzul natural.

?Tu unde pleci, vara asta? Pe o plajă exotică? Sau la pas prin munții cei stâncoși și ceva mai răcoroși? Indiferent de destinație, prinde valul bucuriei și libertății și nu uita de mișcare în aer liber și de protecție solară maximă!

 
? Fiecare rază de soare aduce bună dispoziție și veselie. Mai ales că am așteptat vara și soarele cu atâta ardoare 🙂

?Bucură-te în deplină siguranță de beneficiile soarelui, pentru că Photoderm protejează pielea și îi activează mecanismele naturale de apărare.

?Formulele Bioderma sunt concepute pentru a proteja și cea mai sensibila piele dar și vietățile și ecosistemele acvatice.

 
?„Suntem inspirați de viață și motivați de pasiune. Întotdeauna am fost preocupați de impactul ingredientelor pe care le folosim, dar și al produselor noastre. Și nu doar pe piele, ci și asupra mediului înconjurător. Trebuie să fim conștienți de tot ce ne înconjoară și de datoria pe care o avem față de natură” – Jean Noel Thorel, farmacist, biolog, Președinte și Fondator NAOS.

?#BiodermaRomania și #Photoderm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *