Quote

Prisme Blush Givenchy – exclusiv in Sephora

Givenchy Prisme Blush

Givenchy Prisme Blush

FRUMUSEȚE PRIN PRISMA UNUI BLUSH – PRISME BLUSH!
Prin Prisme, Givenchy a reinventat blush-ul, pentru o apariție ravisantă; special pentru femeia citadină modernă, chic, cu personalitate puternică și mereu la curent cu cele mai hot noutăți și tendințe.
Noul blush Givenchy, compactat – o pulbere fină și luminosă în forma de prismă legendară – este deja și în România, disponibil exclusiv in Sephora incepand din aprilie.

2 CULORI ÎN FIECARE CUTIE, 1 FORMULĂ INTUITIVĂ, 8 VARIANTE DE CULORI LUMINOASE PE CHIPURILE NOASTRE
Givenchy și-a pus încă o dată în alicare experiența și măiestria în jocul captivant cu pigmenții, culorile și lumina și a creat un produs care înțelege în profunzime frumusețea și tonurile tenului femeilor din intreaga lume. Un duo al emoțiilor – două tonuri vibrante, care îți pun într-o nouă lumină frumusețea naturală a tenului.

Un produs complex, în opt variante de duo-uri, create special pentru fiecare tip de ten, de la nuanțe discrete și naturale, până la tonuri îndrăznețe. A fost nevoie de întreg talentulul creativ a lui Nicolas Degennes pentru a explora gama acestor emoții și pentru a le reproduce în opt culori, care să fie o declarație plină de personalitate pe pielea oricărei femei poartă PRISME BLUSH.


TIPSURI DE APLICAREA BLUSH-ULUI PRISME:

#O aplicare sofisticată, pentru obraji sculptați și pomeți puși într-o nouă lumină, la propriu!
#Încorporată în carcasa compactă este o perie cu o densitatea perfectă pentru a cuprinde o cantitate generoasă de pulbere.Ușor de folosit, blush-ul Prisme de la Ghivenchy se aplică simplu cu pensula, conferind feței lumină și volum.
#Concentrându-se pe principiile de bază, fiecare trusă deține două nuanțe atent selectate, care se completează reciproc.
#Nuanța deschisă, perlată, oferă luminozitate, așadar pe aceasta o poți folosi ca bază, peste care se aplică apoi culoarea.
#De asemenea, o poți aplica pe post de iluminator pe zonele feței care atrag în mod natural lumina: partea de sus a pometilor, podul nazal și tâmplele.
#Nuanța mai puternică din cutia Prisme oferă o stralucire naturală. O poți aplica în centrul pomeților, acolo unde îți începe zâmbetul.

HAUTE COUTURE DESIGN
Noua carcasă compactă a PRISME BLUSH este creată sub forma unui dreptunghi perfect geometric, lucios, lăcuit, de un negru intens, ștampilată cu sigiliul 4G și împodobită cu emblema iconică Couture.

Choose #PrismeBlush, for the #GivenchyBeauty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *