Quote

Primăvara vine în pași Ecco

OK, afară pare că de abia a venit iarna, dar mintea mea susține sus și tare că e cazul să mă gândesc deja la garderoba de primăvară. Și, sincer, chiar ea dreptate! Mai sunt câteva zile până pe 1 martie și incă nu am dat nicio tură prin magazine, să descopăr noutațile din cele mai recente colecții de haine și încălțăminte pentru această primăvară.
Așa că astăzi, cât încă mai stau în casă, cu o răceală sâcâitoare, răsfoiesc paginile revistelor și ale magazinelor online, avidă să descopăr noutațile.
Privirile îmi pică din start pe niște botine ECCO – renumitul brand internațional de încălţăminte care, de 55 de ani, combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative.
Așa că aprofundez studiul, ca să văd ce noutăți ne-a rezervat pentru sezonul ce bate la ușă.

ECCO SHAPE – forma pe care o ia stilul clasic somptuos
Vedete ale colecţiei ECCO pentru femei a sezonului primavara/vara 2018, noile botine ECCO SHAPE reprezintă stilul clasic elegant ce se va regăsi întotdeauna în garderoba oricărei femei.

Feţele curbate fabricate din piele premium foarte moale şi suplă conferă botinelor ECCO SHAPE 75 un aspect delicat. Disponibile în tonuri versatile de caşmir şi negru, modelul ECCO SHAPE 75 completează garderoba atât de iarnă cât şi pe cea de primavară a femeilor ce îşi doresc o ţinută contemporană. Se asortează perfect atât la blugi, în februarie, cât şi la fuste feminine, în martie.

Botinele ECCO SHAPE 55 într-o culoare neutră sunt incredibil de versatile. Confecţionate din piele netedă de înaltă clasă, au un toc gros de 55 mm înălţime ce permite uzura zilnică, în timp ce tehnologia FLUIDFORM ™ le face remarcabil de uşoare şi confortabile.

Feminini, graţiosi şi în tendinţe, noii pantofi ECCO SHAPE Pointy Ballerina combină designul danez cu o nouă formă de balerini, cea cu vârful ascuţit.

Pentru cele ce preferă stilul clasic elegant, noua colecţie ECCO SHAPE combină stilul somptuos cu confortul, confirmând astfel poziţia brandului ECCO ca inovator pe piaţa mondială.
Noua colecţie se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *