Gallery

Pregătit de iarnă, cu Brico Depot

Sezonul rece își face din ce în ce mai mult prezența; ploaia, ninsorile și frigul ne vor tine mai mult in casa.
Insă, dacă ai casa pregătită, nu poți decât să te bucuri din plin de confortul și căldura ei. Mai ales că acum, gama articolelor pentru constructii si amenajari exterioare si interioare de la BricoDépôt, la preturi de depozit, te ajuta sa iti pregatesti așa cum trebuie locuinta pentru iarna.

Pentru ca frigul sa nu patrunda in caminul tau, la BricoDépôt, in perioada 5-24 noiembrie 2016, gasesti produse la Stop Pret, precum usile culisante din sticla securizata si antiamprenta, usa metalica, deschidere stanga/dreapta cu toc, silduri si balamale incluse sau usilecu folie PVC model Dallas.

Iar daca vremea rece te-a luat prin surprindere, nu ezita sainlocuiesti vechile geamuri cu ferestre PVC nuc din sticla termoizolatoare Saint Gobain, cu un coeficient de transfer fonic de pana la 55 dB si doua garnituri de etansaresi feronerie incluse.

Casa ta trebuie sa beneficieze in sezonul rece de toata izolarea pe care o poate primi impotriva frigului. Tocmai de aceea, BricoDépôtiti pune la dispozitie solutii de izolare la preturi de depozit: vata de sticla, placi din gips carton si numeroase produse izolatoare cu o conductivitate termica redusa.

Iarvestile bune nu se opresc aici: in perioada 5-24 noiembrie, noua gama de incalzire pentru casaeste prezentain depozitele BricoDépôt–ai preturi imbatabile la radiatoare electrice, convectoare electrice, aeroterme si radiatoare, centrale electrice sau pe gaz!

Acum ai optiunea de a-ti crea bucataria ideala: usor de compus, usor de achitat, usor de cumparat! Singura dificultate va fi sa te decizi intre cele doua modele atragatoare de la BricoDépôt: bucataria Purple, cu un design modern si bucataria Elba, perfect adaptabila celor mai exigente preferinte.

Sa nu uitam nici de uneltele absolut necesare oricaruimester, disponibile in magazineleBricoDépôtdin toatatara: invertor sudura 140A cu pornire rapida, anti-lipire si protectie termicasi masina de insurubat 14.4 V cu 8 burghie si 8 biti.

De asemenea,incepand cu acest catalog potigasi articole de iarna la preturi care iti aduc economii: frezesilopeti de zapada, spargator de gheata, dar si unelte auto pentru iarna.

Iar cum amenajarea casei pentru sezonul recepresupune costuri suplimentare, aplica pentru creditul EuroLineMastercardin orice magazin BricoDépôtsi beneficiezi de promotia “Dobanda redusa – 1%dobanda pe luna”, valabilain perioada 15.10.2016 – 31.12.2016, pentru cumparaturiin valoare de minimum 3000 de lei, in 24 de rate.

Iti reamintim ca, incepand cu 1 noiembrie 2016, pana pe 28 februarie 2017, depozitele BricoDépôt din toata tara vor functiona in regimul programului de iarna:
Luni – Sambata: Provincie: 8:00 – 20:00/ Bucuresti: 8:00 – 21:00
Duminica: Provincie: 8:00 – 18:00/ Bucuresti: 8:00 – 19:00

BricoDépôt a fost infiintatin 1993 in Reims (Franta).
Are in prezent 118 magazine in Franta, 28 in Spania, douain Portugalia si 15 in Romania. BricoDépôtvizeazain primul randpasionatii DIY si constructorii profesionisti. Este bazat pe un format de pretscazut, care oferaclientilor produsele esentiale pentru DIY si proiecte de renovare, disponibile in cantitati mari, dar si pentru santierele de constructii. Pentru mai multe informatii: http://www.bricodepot.rosi pe pagina de Facebook BricoDépôt Romania

Oferta BricoDépôt Romania
 12.000 de produse esentiale pentru constructiisi amenajari, dintre care 10.500 prezente in Catalog 2016
 Preturi mici si mentinereacalitatii produselor
 Disponibilitatea produselor
 Gamele de produse includ atatmarcinationale, cat si marci proprii BricoDépôt
 Deschis de luni panasambata de la orele 08:00 – 21:00 si duminica de la 08:00 – 20:00
 Un format de depozit simplu si eficace pentru toticlientii

Unde găsești cel mai apropiat magazin de materiale de constructie BricoDepot? Nu trebuie decât sa îl alegi:
 BricoDépôtBaneasa: SoseauaBucuresti-Ploiesti, nr. 42-44, sector 1, Bucuresti
 BricoDépôt Pantelimon: Soseaua Vergului, nr. 18-20, sector 2, Bucuresti
 BricoDépôt Orhideea: Calea Giulesti, nr. 1-3, sector 6, Bucuresti
 BricoDépôt Militari : Autostrada Bucuresti-Pitesti, km 11-12, Bucuresti
 BricoDépôtPitesti: DN 65 B, sat Geamana, comuna Bradu
 BricoDépôt Arad: Calea Aurel Vlaicu, nr. 299/6, Arad
 BricoDépôt Oradea: Calea Aradului, nr. 62, Oradea
 BricoDépôtBrasov: Calea Bucuresti, nr. 109, Brasov
 BricoDépôtPloiesti: Comuna Blejoi, km 6, Ploiesti
 BricoDépôtBraila: Centru Comercial Braila Mall, DN 21, comuna Varsatura
 BricoDépôtCalarasi: DN 21, nr. 3, Calarasi
 BricoDépôt Constanta: Bulevardul Tomis, nr. 391, Constanta
 BricoDépôt Drobeta: Bulevardul Alunis, nr. 43, 220118, Drobeta-Turnu Severin
 BricoDépôtFocsani: Calea Moldovei, nr. 32, 620157, Focsani
 BricoDépôt Suceava: Calea Unirii, nr. 22, Burdujeni, in incinta Iulius Mall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *