Gallery

Povestea titirezului şi a călătoriei sale parfumate

Titirez. Poveste. Parfum. Călătorie. Ghici ciupercă ce-i? 🙂
Este noua colecţie – delicată şi absolut adorabilă – a casei Salvatore Ferragamo: MINI FRAGRANCE COLLECTION!

PARFUMURILE:
Cele 3 parfumuri reprezentative Ferragamo – parfumurile “Signorina” -orientale fresh-fructate, indrăzneţe şi sofisticate – au fost create in mai 2012 special pentru domnişoarele chic.
Şi, vara asta, au fost reinventate într-o ediție limitată de mini-uri, irezistibile şi apetisante ca nişte cup-cakes cu fructe:
Signorina Eau de Parfum 20 ml – 157 lei;
Signorina Eleganza Eau de Parfum 20 ml – 157 lei
şi Signorina Eau de Toilette 20 ml – 157 lei
– le găseşti deja pe toate exclusiv in magazinele Sephora.

POVESTEA TITIREZULUI:
Inspirate de jucăria preferată a copilăriei noastre – titirezul – şi de piruetele vesele ale unei balerine minione, micile parfumuri Ferragamo pornesc într-o călătorie ameţitoare prin întreaga lume.
Parfumurile, fiecare reprezentând o aromă jucâușş, creată din cele mai luxoase materiale, dezvăluie latura prețioasă, veselă, ironică și pasională a acestui brand inovator.

Sticluţa, mică şi transparentă, este decorată cu motive aurii delicate, evocând titirezul metalic. Şi emanând bucuria și setea de mișcare, pe care o aveam toţi când eram mici.
Căci eleganța înnăscută a casei Salvatore Ferragamo este atemporală, asemenea amintirilor şi jocurilor din copilărie.

Iar capacul răsucit al sticlei te conduce într-o călătorie imaginară, ca un titirez amuzant și distractiv, ce creează o atmosferă familiară și magică.

Chiar şi cutiuța elegantă a parfumurilor a fost creată asemenea unei jucării: un origami, sau, altfel spus, o poezie transpusă în forme delicate de hârtie.
Varianta modernă a unei cutii de bijuterii, acest ambalaj inedit protejează sticluţa. După care se deschide neaşteptat sub ochii nostri, pentru a scoate la lumină frumusețea acestei creaţii diafane.

CONCURSUL PARFUMAT:
Şi haide să îţi dau acum şi alte veşti pline de bucurie:
Un proiect de poveste s-a născut special pentru lansarea acestei editii limitate de poveste – The Mini Fragrance Collection by Salvatore Ferragamo.
Intră şi tu pe pagina de facebook Sehora România, într-o călătorie magică în universul aromelor si jocurilor.
Şi, pentru că cele mai frumoase poveşti sunt cele parfumate, săptămânal vor fi organizate aici concursuri, la care te poti inscrie pentru a castiga muuulte premii Salvatore Ferragamo.
Sau, de ce nu, poate vei fi chiar tu câştigătoarea marelui premiu: o excursie gratuita de vis, pentru doua persoane, în superba Florenta.

Intră şi tu în aplicaţie. Lasă-te prinsă de cheful de joacă şi învârte titirezul parfumat. Şi descoperă-i toate surprizele şi poveştile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *