Quote

Povestea de toamnă începe să se scrie la Meli Melo

Meli Melo toamna 2017

Meli Melo toamna 2017

L’HISTOIRE D’AUTOMNE – POVESTE DE TOAMNĂ, LA MELI MELO PARIS
Meli Melo ne invită, în prag de septembrie, să îi descoperim povestea de toamnă, o simfonie de culori și texturi, cercei, coliere, brățări, eșarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, cele mai variate modele de accesorii de păr, dar și incălțăminte si piese vestimentare.

Colecția de toamnă 2017 Meli Melo Paris, denumită inspirat “L’HISTOIRE”, cuprinde generos patru tablouri vibrante, pe care suntem invitate să le descoperim treptat in magazine. În august – Un début d’HISTOIRE; septembrie – HISTOIRE d’Orient, octombrie – Fleurs d’HISTOIRE, noiembrie – Le Chateau.

Iată alegerile mele din noua colecție de toamnă Meli Melo:

Meli Melo toamnă 2017

Meli Melo toamnă 2017


Brățară cu franjuri, 24,99 lei, perfect potrivită cu cerceii cu pene în nuanțe dulci, pastelate, 34,99 lei.
Rucsacul cu imprimeu etno și geanta cu ciucuri, în stil boho, îmi vor înveseli orice ținută de toamnă (oricare dintre ele 129,99 lei).
O altă preferată din colecție este eșarfa din mătase în culori vesele, 79,99 lei, ușor de accesorizat la orice tip de ținută, în funcție de imaginație.
Și, pentru un plus de originalitate, un colier-statement, 49.99 lei.
Nu întâmplător toate au aer boho-chic, purtând nostalgia zilelor de vară pe care vreau să le mențin mereu vii în mintea, sufletul și la îndemâna mea.

“L’HISTOIRE”, colectia Meli Melo FW17, este creata diafan, asemenea unei povesti de sezon, care cuprinde frumusetea blanda a culorilor de toamna si stralucirea rece a zilelor de noiembrie intr-un concept declinat in patru etape consecutive, asemenea paginilor dintr-o carte.

CULORILE TOAMNEI
Pastelurile, nuantele de roz prafuit si rosu Burgundia, asociate cu tonuri si texturi gri molatice, pietrele translucide, catifeaua brodata, lanturile lungi aurii ce aluneca pe satinuri imprimate si matasuri florale punctate prin cascade de tulle, anunta o incursiune intr-un taram de visare, feminitate, de redescoperire cu delicatete a viselor si pasiunilor latente.

Haide să descoperim împreună povestea de toamnă spună de Meli Melo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *