Quote

Pool Party with Miss Universe

Haide la EXQUISITE POOL PARTY! Unde? LA PREMIER PALACE SPA HOTEL, pe 27 octombrie, ALATURI DE
FINALISTELE MISS UNIVERSE ROMANIA 2017!

Mâine – adică vineri, 27 octombrie – incepand cu ora 22, la Premier Palace Spa Hotel (Bd. Ghencea 134) va avea loc petrecerea la care ai visat intotdeauna: o petrecere incendiara la piscina in compania celor mai frumoase femei din Romania. Mai exact, la petrecere vor fi prezente finalistele prestigioasei competitii Miss Universe Romania 2017! Asa ca, daca doresti sa te relaxezi si sa te distrezi in aceeasi masura intr-o seara fabuloasa de vineri, acum este momentul.

Experimenteaza o petrecere unica in piscina si in jacuzzi, scufunda-te in apa si degusta un punch cocktail delicios. Muzica buna te va ghida pe parcursul acestei seri, iar bufetul recomandat de executive chef cu selectii gourmet te va purta intr-o alta dimensiune.

Pentru doar 150 lei/persoana vei primi acces la piscina de 5 stele si la cea mai mare hidropiscina din Bucuresti, fingerfood buffet, punch cocktails open bar. Plus parcare gratuita si pazita și super șansa de a castiga premii extraordinare, prin participare la tombola.

Deci, ce zici? Piscina, distractie maxima, fete frumoase, cocktail-uri savuroase si snack-uri delicioase! Are you in?! Haide la cea mai sexy petrecere in piscina din Bucuresti – rezervarile se fac la la +40 31 407 6000 sau +40 729 777 757.
Locurile sunt limitate. Dar petrecerea este fără limite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *