Quote

Poftă de ceva dulce

?#POFTA DE CEVA DULCE
„Mi-e poftă de ceva dulce…” Te credem. Și nouă! Ni se întâmplă destul de des. Dacă vrei să mănânci ai de ales: cu lingura sau lingurița. E mult mai simplu decât crezi.

?Pasul 1: îți alegi sortimentul preferat și cumperi un borcan de LINO LADA Cocos, LINO LADA Lapte, LINO LADA cu alune de pădure și cacao, LINO LADA Duo sau LINO LADA Gold.

?Pasul 2: îl deschizi și-l devorezi. Cu lingura. Ți-am spus că e mai simplu decât crezi?!
Să îți spunem ceva despre fiecare, iar tu să ne spui care îți place cel mai tare!

?Sub capacul LINO LADA Cocos vei descoperi o aventură exotică, o combinație irezistibilă de lapte, alune de pădure și nucă de cocos. Dacă gustul de cocos atât de mult îl iubești, despre crema aceasta multă vreme o să vorbești!

?Te dai în vânt după lapte? Pregătit să treci la fapte? LINO LADA Lapte este pentru tine! Simplu sau pe felii de pâine! Din lapte integral și cu alune fine, crema asta inventată este parcă pentru tine! Și-are calciu din belșug! Câte borcane-ți ajung?

?Inima o să ți-o fure LINO LADA cu alune de pădure și cacao.
Crede-ne, că știm ce zicem! Este o cremă tartinabilă cu un gust fabulos, al cărei secret stă în raportul perfect dintre alunele atent alese și cacao. Bogată în vitamine dar și minerale, se potrivește de minune cu un pahar cu lapte.

Poți să te bucuri de gust – eu îți spun fiindcă știu – și dimineața devreme, și seara târziu!
Când nu poți să te hotărăști ce anume îți dorești și când nici nu poți s-alegi, iei un Duo.

?Înțelegi?
Ai și alune atent selecționate, ai și cacao, dar ai și lapte! Iar pentru momentul tău de răsfăț pune-ți nădejdea în sortimentul Gold. Este un produs premium ideal pentru ocazii speciale, atunci când îți dorești să te recompensezi, dar și când vrei să faci un dar de bun gust.

?La propriu! LINO LADA Gold conține 16% alune mărunțite și coapte. Ceva mai bun de atât nu se poate!

Toate cele cinci sortimente se pot savura ca și umplutură pentru clătite sau pur și simplu pe o felie de pâine. Dar dacă, totuși, îți este poftă de gogoși umplute…

?#RETETA
Ai nevoie de: 250 g faină, 100 ml lapte, un ou, un plic de drojdie uscată Dolcela, 30 g unt, 50 ml apă călduță, 40 g zahăr, esență de vanilie, un praf de sare.

?#PREPARARE
Amesteci într-un castron apa caldă cu drojdia și zahărul și lași circa zece minute la loc cald, ca să se activeze drojdia.
Separat amesteci oul cu laptele și esența de vanilie.

Torni laptele peste amestecul de drojdie și amesteci ca să se omogenizeze, apoi adaugi câteva linguri de făină și amesteci bine până aceasta este incorporată.

Presari un praf de sare, pui untul și amesteci din nou foarte bine.

Adaugi treptat restul de făină până aluatul se îngroașă.

Îl pui pe blat, presari puțină făină și îl frămânți cam 10-15 minute, după care îl lași la crescut, într-un castron acoperit, timp de circa două ore.

Încingi ulei în tigaie, iei bucățele mici de aluat, pui în mijloc o linguriță de cremă tartinabilă LINO LADA și formezi o bilă pentru a „închide” coca. Le prăjești până capătă o culoare aurie și le scoți pe hârtie absorbantă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *