Quote

Piramidele din Giza si bujorii senzuali

Iubesc dintotdeauna miturile, legendele si povestile peste care pluteste un parfum de mister… Astazi vom descoperi impreuna doua povesti pline de seducție si magie:

MISTERUL ABSOLUT AL CELOR TREI PIRAMIDE DIN GIZA:

Sticlele aurii ale noilor parfumuri L’Eau d’Issey Absolue ale casei Issey Miyake (de 30ml, 50ml – 367 lei si 90ml) imi par ca au capturat esentele pure si intregul mister al celor trei piramide egiptene, numarate printre minunile antice ale lumii.

Absolue – Mister Absolut:
Asemenea voluptații unei flori dulci ca mierea la apusul soarelui.
Asemenea luminii aurii-ambrate scanteind, dupa ce soarele a incins piatra slefuita a piramidelor.
Asemenea intensitatii mirodeniilor, a lemnului prețios, a vaniliei si a parfumului reginei nopții, arome ce insoțeau orice ritual antic de frumusețe.

“Cuvantul Absolue vorbeste despre puterea aromei, despre urma intensa pe care acesta o lasa, despre ingredientele brute si pline de textura.
Asemenea reginei noptii, plina de caldura, de luminozitate”, o floare care isi dezvaluie aroma intensa si voluptoasa la apusul soarelui, o floare-simbol al zeitelor si reginelor Egiptului antic (Hathor, zeița bucuriei și a dragostei; regina-cuceritoare Cleopatra; regina-faraon Hatshepsut…)

Notele parfumului L’Eau d’Issey Absolue sunt delicate, misterioase si transparente, cu acordurile lor de floare de lotus, frezie si tuberoza, dezvaluite sub lumina de miere topita si de chihlimbar a soarelui ce dipare la apus.
Un mister pecetluit pentru totdeauna in sticlele aurii, in forma de piramida…

BUJORII CU SPIRIT PASIONAL, DE LATINO LOVER:
Daca ar exista un festival de primavara, al bujorilor, cu siguranța ar purta numele parfumurilor pasionale ale cubanezului Narciso Rodriguez.

Noul L’eau For Her by Narciso Rodriguez este un joc provocator si irezistibil dintre puritate si senzualitate.

Notele sale predominante, florale, te cuceresc de la prima pulverizare, intr-o simfonie de bujor roz plin de tandrete, de iasomie dulce ca o poezie si trandafiri si lacramioare proaspat culese.

Un parfum ce capteaza feminitatea, cu misterul sau inefabil si inaccesibil

si o ține prizoniera in sticla roz, translucida, diafana ca un buchet de bujori.

L’eau For Her de la Narciso Rodriguez – o poveste despre o aroma delicata, dar profund senzuala, cu personaje carnale, pasionale, cu sange latino e caliente. O poveste care te vrajeste si iți creeaza dependența si pe care vrei sa o redescoperi, iar si iar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *