Gallery

Pink Attitude

Pink Ride powered by Nestle

Pink Ride powered by Nestle


“Draga noastră, fii critică cu trupul tău!
Da, ai citit bine! Te încurajăm ca atunci când vine vorba despre propria sănătate, să fii foarte atentă cu tine.”

Așa începea scrisoarea cu mesaj… roz (culoarea standard a luptei împotriva cancerului la sân), pe care am primit-o într-una dintre diminețile săptămânii trecute, de la nimeni alta decât echipa Nestlé FITNESS, care se implică an de an în prevenția cancerului la sân, prin promovarea autoexaminării. Iar asta pentru că depistarea semnelor într-un stadiu incipient poate salva vieți.


FII CRITICĂ CU TRUPUL TĂU

Cum adică să fii critică cu trupul tău? Adică, în primul și în primul rând să te asiguri tot timpul, prin controlul anual medical, că ești sănătoasă, pozitivă și activă.
Îm 2016, Nestle și-a unit forțele cu Skirtbike, organizație nonguvernamentală care susține un stil de viață activ prin promovarea ciclismului urban în rândul femeilor, și a organizat cursa roz, o plimbare cu biciclete dedicată femeilor care ne susțin cauza.

Iar cursa roz a fost și în București duminică, pe 2 octombrie.
In cadrul evenimentului ce a stat cu simbolicul semn roz, toate participantele au vizitat cele trei zone – Fii pozitivă, Fii activă și Fii sănătoasă – menite să le încurajeze să aibă grijă de propria persoană.
Am învățat de la specialiști în domeniu cum să ne autoexaminăm periodic și corect, am discutat cu Andreea Raicu, Director Editorial Andreearaicu.ro, despre importanța unei gândiri pozitive și ne-am pregătit de cursă cu o sesiune de yoga alături de Sorina Fredholm, Healthy Living Influencer.
Apoi am plecat cu bicicletele în cursa care a colorat capitala în roz – toate participantele au marcat susținerea cauzei Pink Ribbon printr-o piesă vestimentară sau un accesoriu roz.

Transforma autoexaminarea într-o obisnuință!
Ca să te sprijine și să îți reamintească, an de an, de examinarea medicală și de autoexaminare, Nestle a creat și evenimentul ”Check yourself” pe Facebook(http://bit.ly/CheckYourselfFacebookEvent), unde te poți înscrie pentru a primi notificări periodice.

Nu uita să fii critică cu trupul tău! Trăiește pozitiv!
Un mesaj roz, de zi însorită de toamnă. Și de zi cu zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *