Quote

Piese de rezistență de la Jolidon

#VERSATILITATEA
Pentru outfit-uri originale, chic și super-instagramabile, vara aceasta ai nevoie să îți pui în bagajul de vacanță piese multifuncționale:
o eșarfă mare și fluidă, care să devină cu succes, pe rând, și pareo, și fustă diafană și rochie de plajă.
Niște sandale nude-aurii, pe care să le poți purta și la piscină, dar și seara, când ieși la terasă.
O cremă cu SPF50 lejeră, pe care să o folosești liniștită și pentru protecție solară, dar și ca bază de machiaj.
Și costume de baie cât mai versatile, de purtat și la plajă, și ca top, cu fustă sau cu pantaloni largi, dar și pe sub o rochie-cămașă descheiată la primii nasturi de sus.
Ce să mai, versatilitatea este cuvântul de ordine al verii!

#SMART ITEMS
Nu este de mirare că, pregătindu-mi valiza pentru vacanțele exotice ce vor tot urma lunile aceste si răsfoind catalogul noii colecții de costume de baie de la Jolidon am pus ochii pe niște piese cu totul și cu totul speciale.

#TRAIASCA PIESELE MULTIFUNCȚIONALE
Costumele de baie dintr-o singură bucată, cu inserții de cristale prețioase pe decolteu sau cu impletitura de bretele delicate, dar si cele cu dungi si texturi strălucitoare, argintii, sunt vedete pe plajă anul acesta.

Însă nu doar pe plajă! In egală măsura vor face furori și la o petrecere de seara, fii sigură! Daca le reinterpretazi drept outfit elegant, ca top, în combinatie cu o fustă lungă cu slit adânc sau cu un tutu si cu sandale cu toc înalt.
Un cluch, cercei candelabrul si oricine va jura ca este vorba despre o cu totul altă piesă vestimentară decât cea purtată si mai devreme, la plajă, cu șlapi si pareo.

#WANDERLUST
Pentru ca noi, nomadele moderne, cele cu dor de ducă (numit așa, generic si instagramabil, wanderlust), noi, cele care călătorim atât de mult, călătorim light&smart. Fără să facem rabat de la a fi zi de zi in tendințe, eficientizam bagajul cât de mult se poate.

Iar faptul ca nu ne putem căra munți de haine după noi în vacanțe, ei bine, îl compensam prin aceste smart-items, super trendy, adaptabile mai multor situatii; items care devin ușor… altceva, cât ai zice “insta”.
Isn’t that cool, you, trendy travel-girl?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *