Quote

Petreceri de poveste la Gymboland

JOCUL este cel mai important aspect în dezvoltarea unui creier și a unui corp sănătos. Este dovedit că asumarea riscurilor (și depășirea acestora) în timpul jocului este o parte importantă a progresului copilului. În interiorul locurilor de joaca de la Gymboland, copiii pot să își depășească anxietatea prin interrelaționare și să își dezvolte simțurile cognitive. Mai mult, la Gymboland, aceștia vor descoperi lumea adulților transpusă într-un univers al piticilor.

Odată ce au pășit în locuri speciale cum ar fi „cabinetul domnului doctor”, „bucătăria” sau „micafermă”, cei mici încep să aprecieze un crâmpei al esteticului și al necunoscutului. Socializarea cu alți copii din interiorul locurilor de joacă Gymboland îi ajută pe cei mici saă fie mult mai flexibili în gândire.

Locul unde copiii pot explora și sunt agrenați în competiții

Cu Gymboland, ei au oportunitatea de a se cățăra, a alerga și a îmbina totodată mișcarea cu latura educativă a jocului. Și cum cei mici fac o pasiune pentru personajele preferate, personalul Gymboland transformă poveștile în cele mai frumoase petreceri, unde accesoriile și tematica alese sunt personalizate în funcție de preferințele individuale.

Spațiu de joacă pentru copii, refugiu pentru părinți

Dacă pentru copii, Gymboland reprezintă spațiul ideal pentru dezvoltare și locul unde își pot consuma întreaga energie, pentru părinți este refugiul care le oferă un binemeritat repaus. Majoritatea locurilor de joacă Gymboland pun la dispoziție și o zonă în care aceștia din urmă pot să își savureze în liniște cafeaua sau o mică gustare. Într-o lume a vitezei, a timpului redus, părinții pot avea deplină încredere în personalul Gymboland și în siguranța oferită de spațiile de joacă și se pot bucura de o sesiune de shopping sau rezolvarea câtorva e-mailuri.

Inovand prin ochii clienților, Gymboland oferă tot timpul anului activități interesante ce stârnesc imaginația copiilor. O nouă serie de activități vă așteaptă și în vara aceasta!

JOCUL este cel mai important aspect in dezvoltarea unui creier si a unui corp sanatos. Este dovedit ca asumarea riscurilor (si depasirea acestora) in timpul jocului este o parte importanta a progresului copilului. In interiorul locurilor de joaca de la Gymboland, copiii pot sa isi depaseasca anxietatea prin interrelationare si sa isi dezvolte simturile cognitive. Mai mult, la Gymboland, acestia vor descoperi lumea adultilor transpusa intr-un univers al piticilor.

 
 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *