Gallery

Pentru cine a organizat Mihai Albu petrecere surpriză în weekend!

Weekendul acesta, Mihai Albu a organizat o petrecere surpriza de zile mari pentru o domnișoară cu rochie albă lungă. Despre ce este vorba? Despre fiica lui, Mikaela, pe care Mihai a vrut să o surprindă de ziua ei, la aniversarea de 7 ani, pregătindu-o o petrecere surpriză în paradisul distracției din Gymboland Promenada, unde toți copiii sunt fericiți.

Mika, fiica lui Mihai Albu, surprinsa de tortul cu printese Disney la aniversarea de la Gymboland

Mika, fiica lui Mihai Albu, surprinsa de tortul cu printese Disney la aniversarea de la Gymboland

Demnă de petrecerea unei prințese, animatoarea a fost nimeni alta decât diafana Elsa, care a invitat toți copiii la jocuri inventive și le-a realizat superbe picturi pe față. În plus, cei mici au fost încântați de plasa și covorul de baloane, ca și de uriașul balon Jumbo care, spărgându-se la un moment bine stabilit, a lăsat să-i cadă din interior surprizele multicolore: confetti, baloane și bomboane.

Invitații au fost, de asemenea, extrem de captivați de povestea lui Pinocchio, pusă în scenă de o trupă talentată de teatru de păpuși, pe care Mihai Albu a ținut neapărat să o aducă la aniversarea Mikaelei.

De la petrecere nu a lipsit nici meniul delicios al micilor pofticioși, servit la măsuțele din camera de petrecere, cu seturi de farfuri și șervețele în tema petrecerii – Frozen. În timp ce cei mici și-au savurat sucurile și fresh-urile sănătoase de fructe, LCD-urile au fost tot timpul personalizate cu scene din desenul animat Frozen, cu mesajul “La multi ani, Mika!”

În încheierea aniversării, Mihai i-a mai pregătit fiicei sai încă o surpriză de zile mari: un tort supraetajat, în nuanțe pastel, cu trei feluri de ciocolată și fructe de pădure, de la Cofetăria Claus, personalizat cu prințesele Disney și adus la masă chiar de preferata Mikaelei, simpatica Elsa.

“M-a impresionat adevăratul spectacol pus la cale de cei de la Gymboland timp de câteva ore. Și, evident, momentul maxim de surpriză și încântare: apariția tortului spectaculos de la Cofetăria Claus, ornat cu prințesele preferate ale Mikaelei și adus de Elsa însăși. La sfârșitul petrecerii, cadoul cel mai important pentru mine este încântarea din ochii Mikaelei. Zâmbetul plin de fericire nu i-a dispărut nicio clipă de pe chip. La mulți ani, Mika! A fost o zi cu adevărat memorabilă pentru amândoi”, a declarat Mihai Albu, profund emoționat și el.

O petrecere surpriză de neuitat pe tărâmul magic Gymboland, în care Mikaela, o adevărată domnișorică la cei 7 ani, purtând o diafană rochia albă lungă, de prințesă, a acordat interviuri pentru televiziuni, a făcut poze alături de invitați, și-a admirat nenumăratele cadouri și s-a bucurat din plin de surprizele frumoase.
Câteva ore de vis: sărbătorita s-a jucat și s-a distrat de minune alături de colegii de școală și de prietenii săi de joacă, printre care Alexei Simpatic și Teddy, fiul Oanei Turcu și al lui Cristi Brancu. Oana Turcu a fost, de altfel, o aparație elegantă la petrecere, unde a ales să poarte niște superbe sandale negre cu toc semnate Mihai Albu, creațiile designerului numărându-se, de departe, printre preferatele ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *