Quote

Peeling cu efecte profi chiar la tine acasa

Cum ar fi sa beneficiezi chiar la tine acasa de de efectele super ale unui peeling profesionist? Asta mi-am zis si eu când am început sa testez noul produs al toamnei de la Bioderma: Sebium Night peel.

? Special creat pentru pielea mixta, grasa sau acneica, acest ser purifiant, ușor de aplicat si de folosit chiar de tine, acasa, are un super efect de peeling, minimalizand imperfectiunile si eliberand tenul.

? Sebium night peel este un peeling bland, singurul peeling pentru acasa care contine acid glicolic in concentratie de 15%. Brevetul FluidactivTM reface biologic calitatea si cantitatea de sebum iar D-Panthenolul are efect calmant.
Informatii suplimentare despre produs Sebium Night Peel gasesti pe site.
Pentru tinerețe fără bătrânețe? Nu! Pur si simplu prntru ten fără de imperfecțiuni!

?‍? Cum functioneaza atât de eficient?
Iata cateva informatii de la specialiști:

Sebium Night peel este un ser purifiant cu efect de peeling creat pentru pielea mixtă sau grasă cu tendință acneică.

Conține ACID GLICOLIC în concentrație de 15%, ingredient care asigură acțiunea produsului. Acidul glicolic este un acid AHA care se găsește în mod natural în fructe și este utilizat în mod frecvent de către medicii dermatologi pentru peeling în cabinete grație eficacității și toleranței acestuia. Acidul glicolic are o acțiune keratolitică de suprafață, ce reduce imperfecțiunile existente și cicatricele post-acnee, dar și redă pielii strălucirea naturală prin stimularea reînnoirii celulare. Prin acțiunea sa de redefinire a texturii pielii, acidul glicolic uniformizează pielea cu imperfecţiuni și îi redă strălucirea sa naturală.

Datorită complexului exclusiv brevetat Fluidactiv™, Sebium Night Peel corectează şi normalizează calitatea sebumului, ceea ce previne obturarea porilor și limitează apariţia de noi imperfecţiuni.

Produsul conține D-Panthenol, ingredient recunoscut pentru calitățile sale de calmare a pielii.

?‍? Sebium Night peel este recomandat în schemele de tratament ale procedurilor estetice.
Iti recomand sa il folosesti impreuna cu un produs de igiena Bioderma (poti folosi fie apa micelara fie gel spumant), in cura de o luna. Acest tratament il poti urma de patru ori pe an, la fiecare schimbare de sezon.

? Cum se aplica?
Nimic complicat!
Se aplică seara, pe pielea curățată și uscată în prealabil (piele fără iritații), timp de o lună. Este recomandată clătirea pielii în dimineața următoare aplicării.
Produsul poate fi aplicat în cure, fiind recomandată pauza de o lună între cure. Poate fi utilizat în schemele de tratament ale procedurilor estetice: înainte și după, pentru a prelungi eficiența acestor tratamente.
Dacă apare o ușoară senzație de disconfort sau o ușoară roșeață, mai ales în cazul pielii sensibile, este recomandată aplicarea mai puțin frecventă.
De evitat contactul cu ochii, ca si expunerea repetată și prelungită la soare în timpul tratamentului (aplică produse cu protecție solară 50+ în cazul expunerii solare)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *