Quote

Pe-un picior de plai, la Domeniul Greaca

Stii locurile acelea speciale, unde, din clipa cand ajungi, te simti ca acasa? Ca si cum te-ai fi reintors intr-un loc drag si familiar. Ei bine, asa m-am simtit de cum am pasit pe Domeniul Greaca si m-am trezit, brusc, inconjurata de un infinit de verde, cat vezi cu ochi, pana hat, in zare, in toata splendoarea din Lunca Dunarii.

Un picior de Rai, cu liniste, libertate, iarba verde si aer curat, unele dintre cele mai pretioase lucruri pe care oamenii si le doresc.
Si pe care am reinceput sa le apreciem din ce in ce mai mult, cand vrem sa evadam, in doar 20 de minute, din asfaltul, griul si nebunia Bucurestiului.

Pe terasa restaurantului, cat am savurat o senzationala saramura de peste proaspat de Dunare, neasteptatii entertainers ne-au fost cei 6 puiuti din cuibul de randunele.

Pe drumul spre piscina turcoaz si imbietoare, pe pajistea nesfarsita, m-am imprietenit cu cei doi poneii superbi, foarte prietenosi si afectuosi.

Pentru pasionatii de fauna salbatica, in imediata apropiere a domeniului exista posibilitatea de a pescui si de a vana, evident in sezon – fazani, potarnichi, cerbi, mistreti, rate si gaste salbatice.

Pentru cazare, resortul are 15 camere duble si un apartament cu terasa foarte mare si o priveliste superba.
Iar pentru evenimente sau masa, clientii sunt intampinati intr-un restaurant in conac, cu meniu a la carte, o sala de evenimente tip crama, o terasa imensa cu zona barbecue si un restaurant in zona piscinei, unde se servesc doar preparate de tip fast food, de la pizza la burgeri.

Mai exact, sunt doua piscine: una pentru adulti si una pentru copii. La piscina atractia principala este barul integrat in piscina, unde clientii stau pe scaun sau in piscina si savura un cocktail cool.
Foarte aproape este si locul unde se face focul de tabara.
Iar in zona piscinei pentru copii este si un loc de joaca si un baldachin unde se oferta servicii de masaj.
Iubitorii de tenis de camp, tenis de masa ori biliard vor fi si ei incantati de terenurile amenajate la Greaca.

Poti veni aici pentru agrement, pentu relaxare la piscina sau sa petreci timp de calitate la un eveniment de neuitat organizat aici, de la nunti pana la team-buildinguri, cu meniuri ce se pot personaliza in amanunt. 

Daca vrei sa vizionezi videoclipul INNEI – Ruleta, filmat la Domeniul Greaca, iti vei da seama despre ce vorbesc.

Cu siguranta cei care ale Greaca iubesc natura, relaxarea, libertatea si linistea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *