Quote

Pastelle de primăvară

in boutique-ul Pastelle pour Femme

in boutique-ul Pastelle pour Femme

Zilele trecute, printre cireșii înfloriți și magnoliile răsfățate de soare de pe strada cu aer retro Muzeul Zambaccian, vis-a-vis de Piața Dorobanți, am descoperit piesele de rezistență ale primăverii: câteva ținute unicat, de bun gust și de pe care nu mi s-au mai deslipit privirile admirative, într-un boutique a la parisienne: Pastelle pour Femme. În paradisul femeilor!

Un boutique nou în zona Dorobanți – punctul zero al modei – Pastelle vine cu un aer proaspat, altfel printre toate brandurile și piesele pe care deja le vedem atât de des încât devin uniformă. Pastelle vine cu un je ne sais quoi primăvăratic, original, creativ.
Mătăsuri pictate superb. Brocard regal și dantele prețioase. Catifea din mătase. Tul-uri și voaluri diafane. Stofe chic. Folosind doar materiale de calitate, know-how valoros si imaginatie infinita, Pastelle promite sa seteze noi repere in domeniul modei.
In spatele acestui nume se afla o echipa de oameni frumosi, ani de studiu, de experienta si pasiune si Roxana Stoian, cea care semneaza toate creatiile Pastelle pour Femme și coordonează business-ul cu tradiție de familie.

“Atelierul este o afacere de familie, cu o traditie de 7 ani. Este o afacere pornita din pasiune si dragoste pentru haine, pentru materiale, pentru dorinta de a le imbina si de a aduce la viata visul oricarui client care paseste in atelier. Aici este a doua mea casa, unde ma regasesc si ma descopar prin fiecare noua schita, noua creatie. Imi place sa fac haine unicat, care sa reflecte atitudinea celui ce o poarta. Daca fiecare clienta care intra la noi in atelier se regaseste macar intr-o singura creatie Pastelle, eu sunt fericita. De ce? Pentru ca ne-am implinit scopul, acela de a darui bucurie, culori vibrante si stil.”, mărturisește Roxana.

Astfel, atelierul Pastelle pour Femme , deschis pe Str. Muzeul Zambaccian 34, nu este pur și simplu (încă) un magazin, ci un loc special, rupt din povești, in care visul oricui se transforma in realitate, acolo unde schitele prind viata.
Atelierul este deschis de luni-sambata, de la 10 la 18 si ne asteapta sa-l vizitam. Un loc pe care îl descoperi cu drag, în care descoperi mici comori chic, în care îți redescoperi stilul – mai multe piese vestimentare Pastelle găsești pe FaceBook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *