Quote

Pasiune toscană


Am aflat câteva secrete din culisele serialului italian „Pasiune toscană” de la Prima TV – serialul de succes unde ne putem întâlni personajele preferate de luni până vineri, de la ora 17:00:

#O româncă în distribuția serialului italian „Pasiune toscană”
Gloria Rădulescu, o superbă actriță cu origini române de doar 26 de ani, se află în distribuția serialului italian „Pasiune toscană” sau „Le tre rose di Eva”, ajuns la sezonul 4 în Italia și sezonul 2 în România. Gloria, considerată una dintre cele mai promițătoare actrițe din Italia, este noutatea sezonului și o surpriză extrem de plăcută pentru români.

În serialul „Pasiune toscană”, Gloria interpretează rolul unei tinere rebele, membră a unei familii nobile, rivală cu familia Monforte:
„Pentru mine acest rol este o altă oportunitate frumoasă de a mă face cunoscută într-un rol diferit, mă ajută să cresc.”, spune Gloria.

Frumoasa actriță născută la Roma dintr-un tată român și mamă italiancă a fost operator call-center până în anul 2012, când s-a făcut remarcată la un concurs de Miss unde a câștigat titlul de Miss Eleganță Puglia. În același an, s-a aflat printre primele zece finaliste la Miss Italia:

#Roberto Farnesi din „Pasiune toscană” – asemănare izbitoare cu Richard Gere!
Roberto Farnesi a ajuns cunoscut în România în rolul lui Alessandro Monforte – rolul principal masculin din serialul italian difuzat la Prima TV, „Pasiune toscană”. Asemănarea sa cu celebrul actor este izbitoare, fiind denumit chiar „Richard Gere al Italiei”.

„La început, asemănarea mea cu Richard Gere a fost un card de acces în lumea entertainment-ului, nu m-a deranjat comparația, însă nici nu m-a flatat. Oricum, Gere la aproape șaptezeci de ani are încă foarte mult șarm.”, spune Roberto Farnesi.

Actorul italian de 48 de ani este un bărbat foarte atrăgător și considerat irezistibil de multe tinere cu care a avut aventuri de scurtă durată. Acum este într-o relație de mai bine de doi ani cu un model italian cu 25 de ani mai tânără decât el, Lucya Belcastro, cu care își dorește un copil cu toate că nu este adeptul căsătoriei: “Conceptul de casatorie este invechit. Nu sunt alergic la căsătorie, însă nu îl consider un pas necesar”

Nici Richard Gere nu s-a căsătorit până la vârsta de 41 de ani, când a hotărât totuși să facă acest pas cu Cindy Crawford, cu 17 ani mai tânără decât el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *